Moje štene ima 2 mjeseca koja je prehrana za njega?

To sam radio kad su Bruno i Spotty imali tjedan dana. Slijedio sam ovo i moji psići su sada stari. Bruno i Spotty su psi lutalice. Sada su zdravi i u formi(slike su priložene na kraju).

Hrana: Prvi tjedan - hranite štenad svaka 2-3 sata

Drugi tjedan - svaka 3 sata

Treći tjedan - 3-4 sata

4. tjedan - ovisi. 4-5 puta dnevno (ne sat)

Najvažnije: Oni nisu u stanju mokriti ili deficirati, zato upotrijebite vatu i navlažite je mlakom vodom. Zatim nježno trljajte područje anusa i genitalija. U roku od 1 ili 2 minute mokriti će ili vršiti nuždu. Ovu vrstu dužnosti majka obično obavlja njegujući ili ližući. Nakon tri tjedna možete zaustaviti ovu akciju.

Spavanje: koristite kartonsku kutiju kao njihov krevet. Držite toplu odjeću (poput pamuka) u kutiji. Držite oba šteneta unutra tako da spavaju blizu jedan drugog. Ne držite kutiju vani. Držite ga u dobro prozračenoj sobi s malo mjesta za lutanje.

Vježba: natjerajte ih da hodaju / trče 5 minuta. Nemojte ih prisiljavati.

Kupka: Nakon 3 tjedna s mlakom vodom, nakon 1 mjeseca s normalnom vodom iz slavine, samo kada je sunčano.

Krpelji i buhe: koristite Notix prah. U početku se mladunci mogu nadražiti. Nakon što buhe uginu, bit će dobro. polako nanosite na lice izbjegavajući kontakt očima u svakom slučaju.

Hrana: mlako mlijeko , mlaka voda, keksi umočeni u mlijeko, rodovnik (juhu nemojte koristiti nakon 8 sati, jer može prouzročiti iritaciju u želucu jer juha postane kisela, pa je upotrijebite odjednom). Hranjenje u boci najbolja je metoda koju biste trebali slijediti. Pazite da rupa nije prevelika. Možete koristiti i prst (umočite prst u mlijeko, a zatim ga stavite na usta štenadima, ali to ne bih preporučio). Nakon dva tjedna soft biskviti, navlaženo može se dati čvrsta hrana (razbijena (?) riža + mlijeko). Ne dajte kruha. ## Zaustavite hranjenje u bočici nakon dva tjedna, poslužite ih zdjelicom. U četvrtom tjednu može se dati bilo koja vrsta probavljive hrane. budući da su sada stara 2 mjeseca, možete dati bilo koju vrstu probavljive hrane.

Molim vas, nemojte biti oštri prema njima, jer vas mogu ugristi misleći da ste to mama. Ne držite dragocjene predmete ispred sebe (neće ih svi pokvariti, ali moj pas to čini: - *). Budite strpljivi do 2 tjedna. Preporučujem prvo cijepljenje štenaca u dobi od 8 tjedana.

## ** vrlo važna napomena ** ##: (mokraća i izmet zbog znakova lošeg zdravlja ):Mokraća mora biti blijedo žuta ili bistra. Ako je tamnožuta ili narančasta, štene se ne hrani dovoljno. Ne hranite više odjednom, ali hranite češće. Stolica treba biti blijedo do tamno smeđa i djelomično oblikovana. Zelena stolica ukazuje na infekciju.

Povraćanje: Ako štene nastavi povraćati, ima povraćanje i proljev (pogotovo ako je krvavo, što je vrlo u skladu s Parvom), osjeća se loše (letargično, bez hrane, itd.), Tada apsolutno kontaktirajte svog veterinara i odvedite štene. pas je pametan i oprezan, a povraća samo jednom, vjerojatno nije potrebno nazvati svog veterinara. Na primjer, mnogi će psi povratiti nakon što pojedu travu. Ako vaš pas povraća više puta ili se čini da je bolestan, nazovite svog veterinara. Veterinar će vam postaviti niz pitanja kako bi utvrdio koliko je teško povraćanje. Bilo bi korisno da vaš veterinar zna kada je povraćanje započelo, koliko je puta vaš pas povratio, kako izgleda, i je li vašem psu neugodno. Ovaj je vrlo važno jer je Bruno triput povratio, a sljedeći dan nije imao snage ustati, trebao je umrijeti. Kasnije sam nazvao veterinara i on je dao glukozu. Sada Bruno ima 1 godinu.

Slika: Kad Brunu nije bilo dobro (2-3. Tjedan)

Slika 2: Nedavna slika Brune (1 godine).

Nedavna slika: stara 2 godine

Stare slike

1.Bruno i Spotty zajedno. (Stari 2 tjedna)

2. star 3 tjedna

3. 1 mjesec star

Za više fotografija pogledajte:

Odgovor Anushe Anand na Mogu li vidjeti sliku vašeg psa?

Posljednje ažuriranje 18/01/2021

Komentiraj