Mogu li tinejdžerke uzimati tablete Shatavari?

100% da! Uvijek je bolje da umjesto lijekova odaberete prirodni proizvod. Idi uvijek na mehanički način umjesto na kemijski način.

Ova biljka ima nekoliko načina liječenja. Čak i na zapadu rekli bi da nema dovoljno studija da bi bili sigurni da je bla na istoku gdje jedu Shatavari korisno za mnoge stvari u tijelu.

Budući da ste tinejdžer, pretpostavljam da ovo mora nešto učiniti u borbi protiv depresije nekih specifičnih problema ženskog tijela.

Pa da, možeš to prihvatiti. Jedina loša stvar bila bi da ste alergični na nju. Budući da je ova biljka iz obitelji šparoga, prvo biste trebali jesti šparoge i provjeriti imate li alergijsku reakciju na to. Ako ne, možete sigurno biti za 99.9% sigurni da je sigurno;).

I sa svime što pojedete nemojte to pretjerati;).

Također pogledajte što još jedete ili uzimate što vas je dovelo do točke u kojoj tražite Shatavarija. Tražite nešto novo. Stoga je najbolje prvo promijeniti stare loše navike da biste od jakog cvijeta kao Shatavari dobili najbolje iskustvo iscjeljenja. I prestani jesti meso. Uništava više u nama nego potrebu da mi ljudi jedemo meso.

Posljednje ažuriranje 27/12/2020

Komentiraj