Mogu li se šipci uzimati natašte?

Nar se smatra vrlo dobrim voćem natovarenim brojnim tjelesnim sastojcima. Mnogi ga ljudi konzumiraju na prazan želudac bez vidljivih znakova upozorenja. Ali, molim vas, shvatite da u crijevima postoje bilijuni mikroorganizama koji se razlikuju u broju i vrstama među ljudima i takvo okruženje utječe na konzumiranu hranu. Štoviše, druge prehrambene navike, zdravstveni i tjelesni čimbenici, brzina metabolizma itd. Razlikuju se od osobe do osobe. Svi ovi faktori zajedno čine hranu kompatibilnom ili na drugi način.

Dakle, ako ga konzumirate na prazan želudac, budite oprezni ako se pojave nuspojave zbog toga. Ponekad se problemi opažaju i drugog ili trećeg dana, pa je poželjno polako započeti.

Voće je natovareno šećerima, a šipak također. Dijabetičar bi to trebao uzeti u obzir prije nego što odluči količinu koju će konzumirati. Slično je utvrđeno da daje učinak hlađenja nakon konzumacije na prazan želudac, pogoršavajući stanja poput astme. Zbog toga se uzdajte u osobna zapažanja i dok konzumirate hranu.

Zapamtite - Opće pravilo može postojati za konzumaciju hrane, ali iznimke se vide vrlo često.

Posljednje ažuriranje 06/01/2021

Komentiraj