Mogu li proći EtG test 36 sati nakon što sam popio 3 injekcije?

Sastanak u srednjoj školi imao sam u subotu gdje sam odlučio da ću to polako popiti i popiti jedno piće jer je postojala mogućnost da u ponedjeljak testiram. Dobro…. 3 IPA-e (7–8%) I 2 hica kasnije, bio sam prilično pijan (lagan) i došao sam kući i onesvijestio se oko 3 sata ujutro. Posljednje piće bilo mi je u 11:20. 4 sata kasnije probudio sam se i povratio kao da umirem u rasponu od 3 sata. Bacio sam vodu, Gatorade, SVE. Znao sam da moram očistiti jer sam stvarno zabrljao. Uzela sam tabletu za detoksikaciju jetre i popila detox napitak (sok od jambe), dodatke češnjaka i mlijeka čička, nisam pila previše tekućine tbh iako sam znala da sam trebala. Dođite u ponedjeljak ujutro nazvao sam i duša mi je napustila tijelo dok je na snimci stajalo "Danas morate testirati." Mislio sam, to je to, mislim da se s ovim neću izvući, ali bio sam odlučan u tome.

Uzeo sam još jednu tabletu za detoksikaciju jetre, popio tonu vode, otišao na 1/2 sata trčanja, popio još vode, otišao kupiti još jedan detox smoothie (JJ), otišao u tečaj za bootcamp i pojeo težak obrok. Čekao sam do posljednjeg mogućeg sata da uđem i testiram, pa sam ušao u 3:30. Tableta za detoksikaciju koju sam ranije popila imala je nuspojavu koju nijedna sestra ne želi čuti; proljev. Pozvala me i rekao sam joj da imam želudac, pa bi trebala očekivati ​​iznenađenje. Pa, nije bila za to, pa mi je rekla da će umjesto nje tražiti dopuštenje da me testira, i rekla da pričekam u predvorju. Srećom, prethodno sam oprala zube i obraze u nadi da ću testirati bris, jer, milošću Božjom, nije bilo medicinske sestre. Otišao sam do vodene fontane, isprao usta vodom i stavio malo vode između zuba i usne (ako to ima smisla) i vratio se tamo gdje me sestra pozvala i rekla da je odobreno i da će umjesto toga me obrišite. Sve u svemu, položio sam test.

Samo sam htio podijeliti svoju priču sa svima vani, u to sam vrijeme bio u istoj poziciji pokušavajući pobijediti test i to me je spriječilo u zatvoru. Idk da su mi sve stvari koje sam pio pomogle u slini jer sam čuo da se testiranje obrisa vraća i dalje od testova urina, ali imao sam samo oko 36-40 sati da to raščistim, što nikada prije nisam doživio, u najmanju ruku iscjeljivanje crijeva! Već sam radio ovu rutinu i izvukao sam se, ali razlika je u tome što sam imao puno veći jaz od ovog, 48 do 60 sati, da bih više vježbao, pio vodu itd. Ne vjerujte u sranje od 80 sati, osim ako niste kronični alkoholičar. Znam da čaj od korijena maslačka pomaže, a smoothie od soka Jamba koji pijem koji pomaže u detoksikaciji jetre zove se Zeleni N Đumbir. Idk zašto se rimiram, ali ja sam ovdje samo da isporučim. Lol, gotovo svi sastojci tog smoothieja pomažu detoksicirati jetru i isprati sve loše stvari. Istraživao sam. To radim 2 godine i nije me iznevjerilo. Sretno vam svima! A češnjak i mlijeko čička mogu se kupiti u walmartu. Oh, i ako znate da trebate napraviti test brisa, negdje sam pročitao da će vam pranje zuba crnim ugljenom pomoći u maskiranju, kapsule možete kupiti u Walmartu. Sve što trebate je staviti zubnu pastu na četkicu i otvoriti kapsulu na vrhu zubne paste ili u ustima (koga je briga) i oprati zube, obraze i jezik. A tu je i tekućina za ispiranje usta koju možete kupiti na mreži koja čini isto. Jesam li naučio svoju lekciju? Da, sigurno se nisam i nikad se više nisam doveo u taj položaj, nadam se da ovo nekome pomaže, bez presude, jer svi smo ljudi.

Posljednje ažuriranje 28/12/2020

Komentiraj