Mogu li muškarci kupiti ženske gaćice u trgovinama?

Apsolutno da 🙂

Djevojke koje rade u trgovinama poput VS-a ili odjelima donjeg rublja u većim trgovinama mogu prilično brzo reći je li muškarac kupovina darova ili kupovina za sebe. To je vrlo očito 🙂 Dečki koji kupuju poklone ponašaju se puno drugačije nego muškarci koji kupuju za sebe.

Kad vas djevojka pita trebate li pomoć, samo recite "mogu li dobiti svlačionicu?" ako imate što isprobati! Ako još nemate što isprobati, samo recite "Danas sam u gaćicama, pa će mi uskoro trebati svlačionica." Stvarno je tako lako! Pravilno pristajanje najteža je i najvažnija stvar za muškarce koji nose žensko donje rublje! Pokušajte prije nego što kupite !!

Hoće li sve djevojke znati da kupujete donje rublje za sebe? Da Očito !! LOL, ali brinemo li? Iznenađenje!! Dečki stalno nose ženske gaće i donje rublje, a svi znamo da je ovo neugodno i ranjivo vrijeme za frajera, pa će svi biti dragi i razumljivi 🙂 Da, znamo da sami birate žensko donje rublje, pa biste mogli kao i samo isprobajte. Povratak je muka, samo učinite svima uslugu i uđite u svlačionicu 🙂

Imajte na umu da većina zdravstvenih propisa zahtijeva donje rublje na vlastitom donjem rublju. Dakle, trebat ćete nositi gaće u trgovinu donjeg rublja. Isprobavanje gaćica preko muškog donjeg rublja neće vam dati dobru ideju o formi i podršci. Djevojke s prodaje vjerojatno će vas podsjetiti na ovo, samo joj recite da nosite gaćice i znate ih zadržati ako ih ona spomene.

Ako vam osobna kupnja zvuči previše zastrašujuće, postoji mnogo internetskih gaćica koje će vam rado pomoći! 😉

Ugodan dan! Katie i Laura

P.S. Čini se da ovo web mjesto jako voli brisati naše odgovore. Stvarne djevojke koje objavljuju naše fotografije i daju iskrene odgovore ovdje nisu dobrodošle ?? Šteta. Katie i Laura

Posljednje ažuriranje 04/12/2020

Komentiraj