Koliku udaljenost moram svakodnevno pretrčati da bih smršavio? Koliko kalorija trebam unijeti da bih smršavio?

Za gubitak kilograma potreban je deficit od 7000 kalorija. Koliko kilograma možete izgubiti trčeći, ovisi o vašoj brzini, udaljenosti i osnovnom metabolizmu. Nema definitivnog odgovora na pitanje. Svako tijelo sagorijeva masnoće različitim brzinama.

To će vam reći da će vam jesti s velikim deficitom i trčati pomoći u gubitku kilograma, ali neće vam pomoći ni u gubitku masnog tkiva. Težina je kombinacija mišića, masti i vode. Vjerojatnije ćete izgubiti mišiće i vodu ako slijedite ovaj put.

Time će vaga pokazati manji broj, ali i dalje ćete izgledati debelo. Umjesto toga, ako jedete zdrav deficit s 500 kalorija dnevno, gubite 1.5-2 kilograma mjesečno dok pravilno vježbate, a ne samo trčite, vrlo brzo ćete dobiti lijepo tijelo. Ako ne, nastavit ćete gladovati i trčati i nećete postići željene rezultate čak i ako to držite godinu dana. Zbog toga većina ljudi neprestano govori da ne može smršavjeti unatoč svim svojim naporima. Jednostavno to čine pogrešno.

Također bih istaknuo još jednu stvar, mislim da nitko tko teži 49 kilograma ne treba smršaviti ..

Više o gubitku masnog tkiva i očuvanju zdravlja na lak način možete pročitati na mom blogu www.thehealthnazi.blogspot.com

Posljednje ažuriranje 08/01/2021

Komentiraj