Koliko treba detoksikacije od marihuane?

Pitate li, koliko dugo "visi" u vašem sustavu, ako ga koristite možda jednom ili dva puta? Neki ljudi koji ne puše travu reći će vam da će se probuditi "prljavi", kao da nisu dobro spavali i imaju nejasne mozgove. To izgori do ručka sljedeći dan nakon što se dim ispuši.

Dakle, sve je to pomalo dato.

Ako pitate jer predviđate test urina, stvari postaju nezgodne. Očiti bi odgovor bio preporučiti sok od brusnice, teške vježbe, ponekad vitamine i minerale. Ako se ovo pitanje riješi, čuti ćete mnoga svjedočenja o mnogim metodama kako bi bile čiste.

Vidite, THC se rasipa u vašu masnoću nakon što je preradite kroz vaš sustav. Većina zapravo brzo izgori, dva ili tri dana, ali dosadna količina prikupit će se u testu urina za ... pa, to postaju problemi i statističke vjerojatnosti i znanost o metabolizmu koji se mogu svesti na ...koliko se osjećaš srećom?

Osobno bih dopustio tri tjedna. Ako ne uspijete na testu, vaš životopis možda neće doživjeti sljedeću razinu probira. Ako prihvatite plaću po satu, svi poslodavci na testiranju će je trebati prije formalne ponude posla. Ako testirate poz, bit će oh-toliko-mnogo-više kandidata koji nemaju problem koji biste vi imali.

Posljednje ažuriranje 27/12/2020

Komentiraj