Koliko traje oporavak prirodnog testosterona nakon 12-tjednog steroidnog ciklusa plus PCT?

Hvala na A2A!

Oporavak prirodne proizvodnje testosterona ovisit će o nekoliko čimbenika. Trebali biste znati da što je teži ciklus, to je duže potrebno. Kombinacija steroida također je bitna. ZA MENE (i želim to naglasiti) 12 tjedana je dug ciklus, iako neki smatraju da je to trajanje normalno. Prvo, morate shvatiti da se PCT izvodi kako bi započeo vašu prirodnu proizvodnju i zadržao dobitak (što je više moguće). Ovisit će i o vrsti lijeka / dodatka koji se koristi za PCT. Pretpostavimo da će dio mase biti izgubljen, to je neizbježno čak i ako napravite najveći PCT u povijesti bodybuildinga. Sada želim razgovarati s vama o ovome: jedan određeni znak koji pokazuje poremećaj vaše prirodne proizvodnje testa je "broj sperme". Čak i ako tijekom kursa ne osjetite negativne učinke upotrebe steroida, broj sperme patit ću, uvjeravam vas !!!

Reći ću vam ovo: Izvršio sam test nakon 4 tjedna "djevojačkog ciklusa" (primo injekcije 100 mg / tjedan i Dianabol 25 mg / dan) i rezultati su bili alarmantni. Kao rezultat toga primijećeni su mali broj sperme, mala pokretljivost i morfološke promjene u spermatozoidima. Ne pokušavam te uplašiti. To je reverzibilno! Trebalo mi je otprilike 6 mjeseci (bez PCT-a) da se oporavim i dosegnem normalan broj sperme. Dakle, kad radite steroide, razmislite o ovome.

Kao što sam rekao u svojim prethodnim postovima, postizanje estetske tjelesne građe potpuno je moguće bez pomoći steroida i PED-a. Mogu opravdati upotrebu steroida ako ste vrhunski profesionalni bodybuilder koji od toga zarađuje puno novca. Inače, ne zamarajte se. Samo trokuta pametno, jedite u redu i adekvatno se odmorite.

Nadam se da su te informacije bile korisne vama i ostalim čitateljima Quore. Ne zaboravite glasati i podijeliti ako vam se učini korisnim moj odgovor. Hvala!

Posljednje ažuriranje 21/01/2021

Komentiraj