Koliko traje krizna kriza od detoksikacije bakra?

Ako mislite na ovo najnovije Psuedo-naučni hir:

Quora potrebna atribucija: https://coppertoxic.com/detox%2Fhealing .

"Ispravljanje neravnoteže bakra NE MOŽE se izvesti za 2 tjedna ili čak 2 mjeseca."

  • "" "~ ~ Dr. Lawrence Wilson"U slučaju bakra, minerala koji se akumuliraju gotovo sve žrtve izgaranja, samom po sebi može trebati tri ili više godina da se eliminira. Ponekad imamo ljude na programu prehrambene korekcije i do dvije godine prije nego što bilo koji od pohranjenih bakra počne puštati . " ~ Dr. Paul Eck.

*********To je točno sada, jer je to totalna zabluda. ************

********* Pripada ovome "Usne tripice" Ili ovo “Verbiage smeće-doba”*********

  • BS = Ovisno o ozbiljnosti, trebalo bi očekivati ​​od 6 mjeseci do nekoliko godina da se ispravi neravnoteža bakra) .. i to podrazumijeva da pacijent prolazi pravilno izgrađen i nadziran program uravnoteženja prehrane.
  • BS = Potrebno je uklanjanje viška bakra iz tkiva, što zauzvrat zahtijeva dovoljnu snagu nadbubrežne žlijezde i stvaranje žuči, a sve to zahtijeva dugoročnu predanost.
  • B / S. = Obično vegetarijancima / veganima i onima na dijeti sa sirovom hranom treba najdulje da se oporave, ne samo zato što se bakar nakupio u tijelu tijekom dužeg vremenskog razdoblja, već i zbog njihove smanjene nadbubrežne i metaboličke funkcije , uparen s mogućim otporom u dodavanju mesa natrag u prehranu.
  • Vegetarijanci s BS-om imat će daljnjih poteškoća u adekvatnoj detoksikaciji bakra zbog nedostatka taurina, aminokiseline koju još nema u biljnoj hrani, a koja je kritična za proizvodnju žuči. Čak i za mesojeda, uravnoteženje minerala traje mnogo mjeseci, a predanost programu je neophodna. Što je veća nadbubrežna slabost / izgaranje, proces će dulje trajati.
  • Obnavljanje BS nadbubrežne žlijezde može potrajati 9-15 mjeseci za brzi oksidans i 15-36 mjeseci za polagani oksidans (Eck), a to treba proći prije nego što se bakar može pravilno regulirati.
  • BS = Pokušaj detoksikacije prebrzo može rezultirati ozbiljnim reakcijama kako fizički tako i mentalno.
  • BS = Napomena: ako su simptomi pogoršani bakrenom spiralom, uklanjanje često može dovesti do vrlo brzog povratka u "osjećaj boljeg" (povećana energija, poboljšani libido, manje moždane magle, itd.), Iako to ne odražava detoksikaciju ili ' izliječeno '' '' '', https://coppertoxic.com/detox%2Fhealing .

Posljednje ažuriranje 08/01/2021

Komentiraj