Koliko puta čovjek može ejakulirati u jednom satu?

Rekao bih da ovo puno ovisi o ženi s kojom si.

Mnogo žena pretpostavlja da ste završili s njima nakon što ste imali jedan cumshot. Počinju se čistiti i oblačiti. A ovo samo po sebi ubija vaše raspoloženje.

U ovoj situaciji ne tražite ženu za više seksa. Jer ona će vjerojatno reći ne. A mogla bi vas čak gledati i kao nekoga prekomjerno seksualnog perverznjaka.

Ali jednom sam bio s damom koja je primijetila da još uvijek imam veliku erekciju, nakon što sam imala jedan cumshot s njom. Pozvala me na još jednu vožnju s njom. I jahao sam je drugi put, sigurno jesam.

Moja druga vožnja s njom bila je bolja od prve. Oboje smo bili dobro podmazani. I izdržao sam duže s njom, iako sam to radio teže i brže.

Htjela je vidjeti mogu li to učiniti i treći put s njom. Tako me, nakon nekoliko minuta, natjerala da je opet vozim. I moja treća vožnja s njom, bila je najbolja vožnja koju sam ikad imao.

Jer ovaj put, ne samo da smo oboje bili uzbuđeni i dobro podmazani, već sam se osjećao kao da je mogu voziti jako i brzo koliko sam želio, bez ikakve potrebe da zadržim spermu. Nisam se više bojao prerane ejakulacije s njom.

Dugo sam izdržao s njom. Imali smo puno kontakta i intime između tijela. I to je ono što je našu treću vožnju učinilo tako ugodnom i zadovoljnom za oboje.

Vaša izvedba ne ovisi samo o vama. Puno toga ovisi i o vašem partneru. I ne radi se samo o tome da u pravo vrijeme govorite prave stvari. Predigra je vjerojatno učinkovitija od kazivanja pravih stvari.

Jednom sam bio s damom, koja mi je redovito dulje trajala s njom puhanjem sperme oralnim seksom. Svaki put me natjerala da prerano spermim s njom. Ali onda me natjerala da je vozim za drugi sperma s njom. I naravno, duže sam izdržao s njom, kad je to tako radila.

Rekao bih da u seksu nije važan kraj. Tako se dolazi. Više se radi o dugotrajnom trajanju s vašom damom, nego o tome da imate puno svršenih slika s njom.

Posljednje ažuriranje 15/12/2020

Komentiraj