Koliko obično traje seksualni odnos kod većine ljudi?

Ne mogu odgovoriti za ono što se obično događa za druge, ali mogu odgovoriti što se događa sa suprugom i sobom ...

U braku smo gotovo trideset godina i vodimo ljubav svaki dan što je bila i ostala njezina inicijativa ... Zašto vam to kažem? Da bismo utvrdili da imamo specifično iskustvo.

Na našem noćnom ormariću nalazi se digitalni sat.

Obično uzmemo petnaest minuta za masažu i predigru.

Nakon što se moja supruga dovoljno uzbudi, pružam joj oralni seks koliko god želi i dok ne postigne orgazam - to obično traje do deset minuta, ali može biti i manje vremena od ovog .. Ona treba i ne želi puno oporavka vrijeme nakon orgazma, njezino je vatrostalno razdoblje kao i većina žena prilično kratko.

Zatim prelazimo na snošaj i od prodiranja do ejakulacije obično traje pet do sedam minuta. U mojim godinama to nikad nije manje od pet minuta, a može trajati i petnaest minuta. Sada se ovo vremensko razdoblje povećavalo s mojim starenjem ... Kada smo se prvi put iskreno vjenčali, bilo je trenutaka kada mi je trebalo manje od jedne minute penetrativnog seksa da ejakuliram ... Zbog toga je KRITIČNO da joj se pruža svaka prilika orgazam PRVI - gospoda znaju i razumiju da dame prvo svrše, uvijek. Zapamtite, ako dobro radite svoj posao, morate ga zadržati.

Posljednje ažuriranje 14/12/2020

Komentiraj