Koliko kilometara dnevno moram prijeći da bih smršavio u jednom mjesecu?

Bok Jonathan i hvala ti na pitanju.

To je tehnika koju sam godinama koristio sa svojim klijentima.

Kao prvo, hodanje je tako sjajan oblik vježbanja i želim vam čestitati što ste primijetili. Mnogi ljudi čine pogrešku koristeći vježbe s velikim utjecajem za sagorijevanje masti i za razne kardiovaskularne treninge. Ako imate komplikacije s koljenima, ovo može biti izvrstan način za sagorijevanje kalorija. Uvjeravam vas da hodanje može biti jednako intenzivno i još napornije tijekom treninga.

Vratimo se na vaše pitanje: "Koliko kilometara dnevno moram prepješačiti da bih smršavio u jednom mjesecu ?:

Problem

Može biti teško izračunati količinu kalorija koje ćete sagorjeti tijekom svakog pješačenja. Otkrio sam da su objavljene informacije isključene.

Možete početi hodajući otprilike 2 1/2 kilometra dnevno. To je otprilike 1.5 milje. (Predlažem ovaj iznos zbog upravljanja vremenom, ali možete povećati udaljenost ako želite).

2 1/2 kilometra neće vam dopustiti da sagorite količinu kalorija kako biste izgubili značajnu količinu kilograma, ali trebao bi započeti.

Rješenje

Kad se osjećate ugodno, pojačajte intenzitet s nekoliko malih bučica, najviše 10 kilograma ili pronađite nagnute planinarske staze koje bi vam trebale sagorjeti više kalorija. Nakon pješačenja trebali biste se osjećati malo vjetrovito, a to će povećati količinu sagorijenih kalorija tijekom dana.

Sada je trik ovdje (a ovdje ćete naći kako predlažem ovaj oblik treninga) hodanje u dobrom, brzom tempu na trbuh natašte, prvo ujutro.

Vaša razina GH porast će ujutro, tako da nećete sagorjeti mišićno tkivo.

Na kraju pripazite da unosite dovoljno kalorija kako biste održali razinu energije, ali ostanite u kvaru kako biste smršavjeli. Predlažem 10–12 kalorija puta veću od vaše tjelesne težine da biste započeli na temelju odabranog režima vježbanja.

Ako ste stariji od 40 godina, prebacite se na a ketogena dijeta jer će ovo povećati količinu slobodnog testosterona u vašem tijelu, što će vam pomoći da se nagnete.

Nadam se da će vam ovo pomoći.

Hvala opet!

Posljednje ažuriranje 11/12/2020

Komentiraj