Koliko kilograma prosječna osoba izgubi treningom Insanity u tjednu?

Stvarni razgovor: Gubitak kilograma zahtijeva neko vrijeme. To je sasvim normalno. Praksa prolijevanja čak samo kilograma može se osloniti na popis čimbenika s namirnicama, uključujući brzinu metabolizma, početnu težinu, program spavanja i još mnogo toga. Ne postoji istinski tvrd i brz odgovor. Međutim, stručnjaci imaju korisne informacije koje će vam pomoći da shvatite što je razumno za vas i vašu tjelesnu građu.

Prvo, ono što možete proliti i što biste trebali proliti dvije su različite stvari. To će postati održivo - i lakše ga držati zajedno - u usporedbi s ekstremnim mjerama da se za jedan tjedan skine tri kilograma, samo da bi se vidjeli kako se vraćaju.

Međutim, kao što je navedeno, postoji mnogo čimbenika koji mogu utjecati na vašu sposobnost brzog uklanjanja kilograma, tako da se ta količina može razlikovati ovisno o ljudima. Razdvojimo to malo.

Postoji sedam glavnih stvari koje utječu na smanjenje težine.

1. Težina vode

Sa smanjenjem težine dolaze i somovi. To je vjerojatno samo voda. Voli uplašiti svoje pacijente, "voda bi se mogla vrlo brzo ispustiti, ali se jednako brzo vraća."

Stoga, ako pokušavate skinuti težinu, imajte na umu da to što se količina na vagi brzo kreće prema dolje ili gore ne znači da postižete ishod za koji planirate. "Sporije se često mogu poboljšati i pokazatelj da vaše tijelo stvarno smanjuje masnoću za razliku od ostalih presudnih elemenata kao što su voda ili mišići", navodi Sowa.

2. Deficit kalorija

Ako namjeravate izbaciti značajnu težinu, vjerojatno ćete se trebati koncentrirati na kalorijski deficit. Ova će procjena uzeti u obzir stvari poput gustoće mišića i broja kalorija koje sagorijevate u mirovanju (inače poznata kao bazalna metabolizam). Tada će izračunati broj kalorija koje biste željeli jesti svakodnevno da biste izgubili jedan ili dva kilograma tjedno. Taj iznos i koliko ćete izgubiti tijekom vježbanja, minus 500 utvrdit će vaš ukupni deficit.

"Tipično želite jesti 500 kalorija manje od onoga što svakodnevno sagorijevate da biste se skinuli oko jednog ili dva kilograma tjedno", navodi Khader. To znači da biste za strategiju prehrane uzimali otprilike 1,150 do 1,250 kalorija dnevno da biste izgubili jedan ili dva kilograma tjedno, navodi Khader. (Obično ne želite ići ispod 1,200 kalorija dnevno bez nadzora liječnika ili nutricionista.)

3. Mišićna masa

Ako se prenaglo oslobađate kilograma, vrlo slično vodi, možda gubite mišiće, a ne masnoću. Zato je neophodno trenirati snagu dok pokušavate skinuti težinu.

Kako? Budući da mišići sagorijevaju kalorije, tjelesna masnoća ne. Ljudi danas misle: 'Ne želim nositi mišiće jer ne želim postati glomazan, ali to nije točno. "Dizanje utega omogućuje vam učinkovitije sagorijevanje masti", navodi Khader.

4. Spavati

"dva sata sna presudna su za smanjenje težine", navodi Sowa. Često puta otkrije da mnogi pacijenti koji se bore protiv gubitka kilograma zapravo pate od nedijagnosticirane apneje u snu. Ovaj poremećaj spavanja posebno uključuje ljudsko tijelo da ne dobije ispravnu oksigenaciju koja mu je potrebna noću, što rezultira užasnom kvalitetom sna i umorom. "A ako ste umorni, vašem tijelu trebaju ugljikohidrati za energiju", navodi Sowa, vjerojatno izlazeći iz tračnica vaše strategije mršavljenja.

5. Stres

"U slučajevima stresnih faktora životnog stila može biti teško izgubiti težinu, navodi Sowa." Vaše tijelo zna da je na stresnom mjestu. Neće vam omogućiti da uklonite kilograme kao da želite da je to bilo namjerno ograničenje. "Pokušajte se riješiti tjeskobe u svom životu kada ste na potpuno novom programu mršavljenja.

6. Problemi sa štitnjačom

Dame, ako vas muče problemi sa štitnjačom i pokušavate ukloniti kilograme, želim biti prva koja će reći da te stvari ne idu uvijek po zlu. "Ako je vaša štitnjača letargična, to sve usporava", navodi Khader. To uključuje brzinu sagorijevanja kalorija i vaš metabolizam, a obje su varijable koje mogu ometati vašu sposobnost stvaranja brojeva na povratku ljestvice. Stoga ćete možda htjeti postići svoj dokument ako ste bili dosljedni tjelovježbi i prehrani, ali još uvijek ne postižete željene rezultate. To bi mogla biti tvoja štitnjača.

7. ishrana

Nacionalna medicinska akademija potiče da prosječna odrasla osoba dnevno primi najmanje 0.8 g proteina za svaki kilogram tjelesne težine ili nešto više od 7 g za svakih 20 kilograma tjelesne masti.

Ako želite točno u isto vrijeme izgraditi mišiće i izgubiti masnoće, vjerojatno ćete morati povećati potrošnju proteina.

Ovdje možete pročitati više savjeta:

Postoji nekoliko savjeta koji vam mogu pomoći da maksimizirate gubitak kilograma u tjedan dana

Posljednje ažuriranje 20/01/2021

Komentiraj