Koliko kilograma pretila osoba može izgubiti tijekom isprekidanog posta 16/8?

Ovisi što još radite. Ako jedete neposredno prije spavanja, nije dobro. Ako zadnji obrok budete 6 ili 7 sati, a zatim ostanete aktivni, velike su šanse za veći gubitak kilograma. Mojih 30+ savjeta za pitanje, "koji su najbolji načini mršavljenja" ima mnogo MNOGIH načina kako jednom i zauvijek skinuti i zadržati težinu BEZ dijete

Ti su savjeti također kako ostajem bez gripe desetljećima. Težina je otrovna, tako da su svakodnevne kake prilično čarobne u optimalnoj težini i zdravlju. Kad sam radio za doktora Schulzea, pročitao sam sve što sam mogao doći pod ruku. Imao je jednu mušteriju koja je izgubila 28 kilograma jednim pokretom crijeva. Trebalo mu je neko vrijeme da se istisne dok je neprestano povećavao doziranje Formule # 1, ali zato su svakodnevne kake potrebne.

Bez njih hrana zapinje, poput papirnate maše. Stvari rastu, a mrežne žice otežavaju oslobađanje. Prekomjerna sluz odgovorna je za ciste i tumore. Naše tijelo nas štiti. Stari otpad koji fermentira u nama ne znači ništa kako izgledamo i osjećamo.

Prekomjerna težina, pretilost ili optimalna težina, ti će nam savjeti pomoći da svi budemo zdravi. Ništa bolje vrijeme nego sada.

Posljednje ažuriranje 16/01/2021

Komentiraj