Koliko kilograma mogu izgubiti za 6 mjeseci? Moram izgubiti oko 100 kilograma, ali znam da za to treba vremena. Samo želim znati koliko mogu izgubiti teškim radom u 6 mjeseci.

Većina će vam reći da gubitak kilograma tjedno nije samo zdrava stopa, već da je zapravo realan cilj. To teoretski znači da ćete možda moći izgubiti između približno 1-2 kilograma u roku od 26 mjeseci, a da ne pretjerate i potencijalno ne uzrokujete daljnje zdravstvene probleme. Govoreći iz vlastitog osobnog iskustva, otkrio sam da mogu izgubiti oko jednog kilograma tjedno *, tako da sam na donjem kraju prijedloga, ali svi će imati različito iskustvo, ovisno o različitim čimbenicima (npr. Dob, specifični plan, iznos za gubljenje itd.).

Vjerojatno već znate što vam odgovara, a budući da niste zatražili nikakav savjet o dijeti, neću vas pokroviti ni s jednim. Ali dopustite mi da predložim da pronađete besplatnu aplikaciju za bilježenje i bilježenje napretka, na primjer Pratite svoju težinu or Sretna vaga. Vjerojatno nećete imati gubitak pri svakom pojedinačnom vaganju, pa gledanje vizualnog prikaza vašeg cjelokupnog trenda i napretka može ponuditi ohrabrenje u onim trenucima kada vaga izgleda ne surađuje. Također, pripazite da se ne vrijeđate ako ne gubite brzinom kojom biste željeli; previše odustane kad stvari idu dobro jer jednostavno ne osjećaju da se to događa dovoljno brzo.

Imaš ovo. Živjeli!

* Izgubio sam 52 kilograma između prosinca 2016. i prosinca 2017. Još uvijek imam načina za put, pa znam točno odakle dolazite!

Posljednje ažuriranje 26/12/2020

Komentiraj