Koliko kilograma mogu izgubiti u mjesec dana, jedem 1000 kalorija dnevno i vježbam?

Imam pitanje za tebe. Predlaže li vam ovo 1000 kalorija dnevno nutricionist ili dijetetičar? Kako ste se odlučili za taj broj?

Ako ste to sami odlučili, nemojte započeti s ovom dijetom. To može dovesti do nepravilne prehrane i možete postati slabi.

Ja sam djevojka visine 5 stopa (3 inča) i trenutno 115 kg (52 kg). Dnevno pojedem gotovo 2000 do 2200 kalorija jer vježbam proporcionalno tome. Sva moja prehrana sastoji se od najzdravije hrane.

Počeo sam jesti 1500 kalorija dnevno prije 5 mjeseci, kombinirajući to s intenzivnim kardio i treningom snage, Izgubio sam otprilike 1-2.2 kg (tjedno) tjedno. Ovo gubljenje kilograma uključivalo je i rast mišića. Stoga mi nikad nije bilo stalo da gubim samo kilograme i usredotočio sam se na provjeru tjelesne masnoće% i mišićne mase.

To je jednostavna jednadžba.

Broj kalorija koje sagorijevate trebao bi biti veća od broja kalorija koje unosite da biste izgubili masnoću. Kalorije van> Kalorije u.

Učinite sljedeće da biste za vas dobili savršen plan prehrane i treninga:

  • Obratite se fitness stručnjaku
  • Dobijte statistiku o tjelesnoj težini, visini, postotku tjelesne masti, mišićnoj masi i postotku vode u tijelu. Sve se to može saznati putem procjene cijelog tijela dostupne u bilo kojim zdravstvenim i wellness centrima.
  • Koristite ih da biste sebi priuštili personalizirani plan prehrane i plan vježbanja. Dijeta mora uključivati ​​koliko je ugljikohidrata, proteina i masti potrebno da bi vaše tijelo izgubilo masnoće (prema vašoj težini).
  • Imajte zdrave životne navike. Kao što je i šetnja između radnog vremena. Klonite se prehrambenih proizvoda s visokim šećerom i smeća poput gaziranih pića, prerađenih voćnih sokova i ulične hrane.
  • Imajte na umu da je to promjena cijelog životnog stila i da se ne može učiniti preko noći. Budi strpljiv. Potrebno je vrijeme da bi se vidjeli rezultati.
  • Ne odustajte. Budite dosljedni.

Sretno.

Posljednje ažuriranje 14/12/2020

Komentiraj