Koliko kilograma ću izgubiti ako tjedan dana ne jedem?

Pitao si,

Koliko kilograma ću izgubiti ako ne jedem tjedan dana?

Otprilike deset kilograma.

Ako nikada prije niste postili, gubitak kilograma bit će dramatičan u prvih nekoliko dana, a zatim manje svaki dan dok budete nastavljali post. Primjerice, u dugim se postima dnevni gubitak kilograma može smanjiti na samo 4 unče dnevno u autofagiji zbog potrošnje goriva (tj. Blizu vaše bazalne brzine metabolizma izračunate uz puni probavni odmor) i to nakon gubitka dva do tri kilograma dnevno.

[ BILJEŠKA : Zapravo ne izgubite puno težine vode brzo, a zapravo postajete hidratiziraniji tijekom posta. Sljedeći put provjerite sastav svoje tjelesne vode i zapanjite se kako vaši postoci rastu - izmjerena sam bioelektričnom impedansom koja je započela s ~ 65% hidratacije i porasla na preko 72% tijekom posta ... trending back prema našoj natalnoj osnovici od 75% vode kada smo bili bebe.]

U svim se postima javlja autofagija nekog mišićnog tkiva (proteina) koja se troši za gorivo samo u prvim danima posta, ili dok tijelo u potpunosti ne pređe u metabolizam ketoze. Ketoza znači da će vaše tijelo raditi gotovo isključivo na masnoći (potrošnja masnog tkiva), kao i na bilo kojem drugom nemasnom tkivu koje je oštećeno i treba ga reciklirati. U većine muškaraca ketoza se u prosjeku dogodi nakon otprilike 72 sata posta, a kod žena za samo 48 sati. Veterani posta mogu za nekoliko sati pasti u ketozu.

Uz to, mišićno tkivo (bjelančevine) na našem tijelu teži puno više od masnog tkiva (masnog tkiva), ali mišićno tkivo nudi samo manje od polovice energije (s 4 kalorije po gramu) nego masno tkivo (s 9 kalorija po gramu) kada se konzumira. Naše tijelo nije glupo i radije koristi masnoću za gorivo iz očiglednih ekonomskih razloga, i tijekom posta i tijekom redovitog hranjenja ... ako se pravilno hranite.

A ovo je i način na koji prosječni gubitak kilograma dnevno pada u postovima i zašto se ljudi ne bi trebali iznenaditi kad smanje postignuća kad postižu postove isključivo zbog mršavljenja.

Mast gubitak je sve u keto-prilagoditi prehranu i metabolizam da sagorijeva masnoće ja u dobivanje svoje bazalnog metabolizma gore dok se kultiviraju da prehrana ... brzo težina gubitak nije uvijek ono što želite.

Posljednje ažuriranje 20/12/2020

Komentiraj