Koliko dugo isparenja boje ostaju u tijelu?

Hi Cameron Issa,

Hvala na pitanju,

Poput slike na zaslonu.

Koliko dugo otrovni isparenja ostaju u našem tijelu, kada udišemo boju, benzin, cigarete itd.

Odgovor je da to stvarno ovisi o sustavu detoksikacije osoba, kako funkcioniraju vaši sustavi za uklanjanje i detoksikaciju?

Da biste optimizirali ovaj proces, morate pravilno jesti za svoj metabolički tip, piti vodu (0.033 x vašu tjelesnu težinu u kilogramima), odmarati se dovoljno da vaše tijelo može popraviti, vježbati za pojačano znojenje (koža je veliki organ za detoksikaciju) i bio -energetske rutine za povećanje uklanjanja otpadnih toksina iz vašeg tijela.

Ako ne radite ništa od navedenog, isparenja boje i još gore akumulirat će se u vašoj jetri, ostavljajući otrovnu žuč koja se treba riješiti ako ikada poželite imati vitalnosti.

Razmislite o ovome, zamislite da izađete na zabave i popijete gomilu piva i žestokih pića, a zatim slijedeći dan imate trening u teretani, jog, nogometnu utakmicu itd. Je li itko od vas ikad okusio ili namirisao znoj, miriše na etanol, alkohol koji napušta vaše tijelo - krenite shvatiti da se vaše tijelo želi riješiti jednog od najsmrtonosnijih neurotoksina poznatih čovjeku.

Da se to ne dogodi, vrlo brzo posjetili bismo bolnicu zbog trovanja alkoholom, ili možda još gore.

Čula sam za ljude koji koriste saune, klistire od kave, ispiranje jetre i žučnog mjehura, pa čak i oblike joge kako bi oslobodili toksičnost iz tijela, ali to u potpunosti ovisi o osobi i o tome kako tamo djeluju sustavi za detoksikaciju.

Nadam se da pomaže,

Ako želite video odgovore,

Molim vas glasajte i slijedite,

R.

Posljednje ažuriranje 04/01/2021

Komentiraj