Koliko ću smršavjeti 28-dnevnom brzom vodom?

Svake godine nova dijetalna pomama zahvati mase. Neki potječu od preporuka slavnih poznatih osoba, priloga u dnevnim emisijama liječnika ili čak kričavih naslova u novinama.

vidjeli smo svakakvih otkačenih dijeta tijekom godina. Dijeta od grejpa. Dijeta od juhe od kupusa. Čak i popularni prehrambeni trendovi poput Palea i Intermittent Fastinga.

Najnovija pomodna dijeta je post u vodi.

U ovo doba YouTubea? Zvijezde? možete izbliza vidjeti što sve ove vrste dijeta mogu učiniti. Nedavni primjer toga bio je mladić Jay koji je postao popularan na YouTubeu i želio je dokumentirati svoj postupak mršavljenja.

Na početku je Jay izmjerio 6? 2? i 247lbs (112 kg). Odlučio je da je vrijeme za promjenu.

Jay je u početku počeo jesti zdravo i svakodnevno vježbati kao način za mršavljenje. Izgubio je otprilike 50 kg nakon? Normalnog? dijeta za gubitak masnoće tijekom dva mjeseca. Međutim, kao i kod većine ljudi, blagdani su se zakotrljali, a Jay je prenoćio za Božić i stavio još 22 kg.

Iznenađen brzim debljanjem, Jay je pokušao pokušati dramatičniji pristup mršavljenju - 28 dana uzastopno nije jeo ništa osim vode. Ovo je također poznato i kao brza voda, a postalo je jedna od popularnijih hir dijeta koja je nedavno iznikla.

Jay je počeo brzo voditi vodu 7. veljače 2017. i dokumentirao postupak za svoj YouTube kanal. Tjedno je slikao napredak kako bi pokazao dramatične promjene u gubitku kilograma.

Na kraju 28-dnevnog posta pao je 52 kg (~ 23.6 kg). Međutim, za to vrijeme Jay komentira nuspojave posta, uključujući u početku veliku glad, užasan san i ozbiljan nedostatak energije, posebno pred kraj posta.

Iako je izgubio značajnu količinu kilograma, to je također dolazilo s ozbiljnim nedostatkom minerala i vitamina. Jay je također izgubio mišićnu masu, što nikad nije idealno.

Nadalje, pomodne dijete poput ove doista ne ulijevaju ljudima dobre navike koje mijenjaju život. Svakako, 28 dana možete postiti ili jesti samo grejp i izgubiti hrpu kilograma, ali kad završi vaše razdoblje ekstremne dijete, vratit ćete se izvornoj lošoj prehrani i navikama vježbanja.

To u konačnici dovodi do vraćanja kilograma izgubljenog tijekom ekstremne prehrane, a češće rezultira povratom VIŠE kilograma, što znači da na kraju postanete teži nakon oporavka dijete? nego prije nego što ste uopće započeli ludu dijetu.

Pravi ključ zdravog, održivog gubitka kilograma je promjena načina života. To znači da jedete više cjelovite hrane, redovito vježbate i pratite makronaredbe ako trebate pomoć u razumijevanju pravilne veličine porcije.

Hir dijeta možda djeluje kratkoročno, ali postavila vas je za dugoročno razočaranje. Prihvaćanje zdravlja i načina života u fitnesu poboljšava sve aspekte vašeg života i dovodi do dugoročnih rezultata i blagostanja.

Što mislite o tim pomodnim pomodama? Jeste li probali jednu ili bilo koju drugu hir dijetu za mršavljenje?

Posljednje ažuriranje 10/12/2020

Komentiraj