Koliko biste kilograma izgubili u tjednu jedući 600 kalorija dnevno?

Tako da trenutno imam postavljenu na 650 kalorija dnevno, ali nikad je nisam pogodio. Gledajući u svoj tragač najbliže što sam imao bilo je 525 i to zato što sam zaista želio čašu vina dok sam bio s prijateljima. Radim to mjesec dana i smršavio sam 29.3 kg. Također brzo postižem 20: 4 (jedem između 3 i 7 sati), i to djeluje sasvim u redu i da budem iskren, nisam gladan, ali imam dovoljno masti na sebi da će moje tijelo preživjeti prilično dugo. Prva četiri dana fokusirao sam se samo na tekućine, pa kad je došlo vrijeme zašto sam jeo prozor, imao sam juhu od kostiju poput kasnog ručka, a zatim smoothie od vode, špinata, kelja i smrznutih jagoda. Činilo se da mi je ovo pomoglo da istreniram um barem da počnem ne očekivati ​​puno. Prvi tjedan jesam imao nasumične bolove od gladi, ali do drugog tjedna ih više nisam primjećivao.

Dok postim, pijem crnu kavu kad se probudim, a ostatak je voda dok ne stignemo jesti. Slatko sam keto s tim jer uglavnom jedem proteine ​​i masti, ali ako odlučim da želim preljev za salatu, neću se pobijediti jer nije kao da puno unosim. Uzimam različite vitamine i dodatke kako bih to nadoknadio.

Sad sam u točki u kojoj ionako ne mogu jesti puno, inače će mi trbuh smetati, pa će juhe od kostiju, grickalica s proteinima od Jimmy Deana ili nešto slično, sve što stvarno mogu uzeti kad prekinem post, a zatim večeram ovisno želim li hranu ili ne, pojedem neku vrstu bjelančevina kuhanih na maslacu ili ulju avokada ako nisam raspoložen za hranu, ali što nešto lagano odem u svoj smoothie.

Učinio sam keto je prošlost, nsng, samo redovno brojanje kalorija i ovaj put iz nekog razloga izgleda kao da djeluje i lako se toga mogu držati. Jedino što mogu spomenuti jest da hodam po 35 minuta četiri dana u tjednu i radim jednostavne treninge kod kuće kod otpora. Ovaj put ništa ludo. Držeći ovo stvarno jednostavnim. Ovaj put mislim da će ovo zapravo uspjeti. Budući da sam SAHM, previše mi je olakšalo da se izgubim, a slijedeći ovo ne osjećam se kao da propuštam.

Posljednje ažuriranje 03/01/2021

Komentiraj