Koji su sigurni načini da Adderall izbacite iz svog sustava?

Ovo se temelji samo na onome što radim jer ne volim nuspojave Adderalla. Ali kemija mozga kod svih je različita, tako da može raditi ili ne mora raditi za vas.

Nisam siguran je li vam poznata kategorija pametnih lijekova nazvana nootropics. No, jedna skupina nootropica je obitelj racetam. Piracetam je najstariji i najviše proučavan te je izuzetno siguran za upotrebu. Također je baza koja se koristi za sve ostale racetame. Trenutno koristim fenilpiracetam, koji je u osnovi Piracetam s dodatnim molekularnim prstenom u kemijskoj strukturi. Ovaj dodani prsten ima blago stimulirajući učinak, nije tako jak kao Adderall (iako ako neko vrijeme uzimate Adderall vjerojatno imate toleranciju koja je uvelike smanjila stimulativni učinak pa ne bi bilo značajne razlike ni u jednom ni u drugom slučaj.)

Ako odlučite isprobati racetam, trebali biste uzeti i izvor acetilkolina kao što je alfa gpc. Racetami mogu uzrokovati glavobolju, a izvor holina će to spriječiti. Možete slagati nootropike; Kombiniram fenilpiracetam s kolinom i kombinacijom kofeina i l-teanina. Uzimam i magnezij, cink, enzim CoQ10 i prije spavanja melatonin (povremeno).

Ne znam kako povezati izvore, ali zavirite u podcast Smartdrugsmarts. Također pogledajte istraživanje Stephena Fowkesa. On je neuroznanstvenik, a također je i član ove stranice pa ga potražite. To bi vam definitivno trebalo pomoći da prestanete uzimati Adderall i vrlo je sigurno. Nootropici fizički ne izazivaju ovisnost i nemaju simptome ustezanja. Nadam se da ovo pomaže 🙂

Zapravo sam upravo tražio Fowkesa na ovoj stranici, a on se nije pojavio. Kunem se da sam njegovo ime vidio u kategoriji ljudi koje vam daju da zatražite odgovor, ali možda sam se prevario. U svakom slučaju, možete guglati njegov rad.

Posljednje ažuriranje 26/12/2020

Komentiraj