Koji su rizici uzimanja muških tableta za poboljšanje?

Muškarci koji se odluče za kupnju dodataka za seksualnu nadogradnju nemaju pojma što zapravo uzimaju s obrazloženjem da oznake predmeta ne odražavaju istinske učvršćivanja, kao što je pokazala analiza nedugo zatim objavljena u dnevniku JAMA Internal Medicine.

"Ova poboljšanja mogu sadržavati dinamička učvršćivanja koja se nalaze u lijekovima za erektilnu neispravnost. Međutim, napravljena nezakonito bez kontrole kvalitete ili mogu sadržavati jednog od preko 45 stručnjaka za izmišljotinu koji nikada nisu isprobani na ljudima", rekao je dr. Pieter Cohen , internist u Cambridge Health Allianceu i kolega učitelj na Medicinskom fakultetu Harvard, koji je napisao kritiku. "Kupac se pretvorio u zamorca."

Američka Uprava za hranu i lijekove upozorila je muškarce da ne kupuju formulu Boost - Ultra Sexual Enhancement Formula, jer je utvrđeno da sadrži sildenafil. 6. svibnja proizvođači Lightning Rod-a izjavili su da izdaju namjerni pregled nakon što je FDA otkrila sildenafil u svojim "prirodnim" slučajevima. FDA je prije tjedan dana dodatno objavila obavijest protiv poboljšanja Vicerex s obrazloženjem da sadrži tadalafil , dinamičko učvršćivanje u profesionalno propisanom lijeku Cialis, koji se također koristi za liječenje erektilne slomljenosti. Provjerite neke liječenje ovdje.

Posljednje ažuriranje 27/12/2020

Komentiraj