Koji su najbrži načini za izbacivanje THC-a iz mog sustava?

Evo istine:

Nijedan brzi način uklanjanja korova iz tijela ne djeluje.

Suprotno informacijama koje vam je dao drugi odgovor, korov / THC / CBD itd. Nije pohranjen u vašem urinu.

Skladišti se u masnim stanicama. S vremenom, obično 2–5 tjedana, ovisno o tome koliko dugo upijate, korov će se polako izluživati ​​iz masnih stanica. Bilo koji moderni test na mokrenje to će uhvatiti sve dok vaše tijelo sve to ne raščisti.

Možete razrijediti urin vodom ili potrošiti novac na neki OTC proizvod, ali oni ne mijenjaju stanje vašeg tijela.

Ako je vaš test iz uzorka kose, uklanjanje traje još duže. Sve dok vaša kosa raste, ona upija pokazatelje korištenja korova. Brijanje glave neće uspjeti - stidne dlake, dlake na bradi, bilo koja dlaka na tijelu sadrži ove pokazatelje.

Postoji još nekoliko oblika testiranja, ali oni nisu u uobičajenoj upotrebi i preskupi su za radno / školsko / roditeljsko testiranje.

Obično su testovi mokrenja najbrži način i najčešće se koriste. A ako morate uzeti jedan ovaj tjedan, SO SO L.

Još u testovima Ye Olden Days nisu bili ni približno osjetljivi i mogli bismo ih zavarati raznim underground idejama, ali to je bilo tada - ovo je sada.

Predložio bih vam da, ako u budućnosti budete trebali položiti test na mokraću i ako znate da dolazi, kupite kutiju testova kod Amazona i pogledajte koliko će vam trebati da uklonite korov ako vaš sustav. Što više pušite, i količinu i vrijeme, što se više pohranjuje u masnim stanicama, to će vam trebati više vremena za uklanjanje. Testiranje sebe, počevši od 2 tjedna, daje vam dobar referentni okvir za sljedeći put.

Volio bih da imam druge vijesti za vas, ali bolje je biti ispravno informiran nego čekati čarobni jednorog korova i odnijeti signale u vašem pišu.

Učinit ćeš što ćeš. Znam taj očajnički osjećaj iz prve ruke. Ali budite pametni i ne nasjedajte lažnim tvrdnjama. Da je doista djelotvoran, trava pod zemljom brujala bi od njega kao luda. Nemojte se nadati i računajte na tvrdnje. Nešto što možete poduzeti ne zavarava fiziologiju tijela.

Bolje odgoditi test na neki način - bijesan slučaj upale pluća? - i ne trpjeti nekoliko tjedana nego vjerovati da možete prevariti testove.

Vaša je druga mogućnost nabaviti mokraću za korisnike koji je ne koriste, spremiti u vrećicu ispod pazuha ili u kratke gaćice i nadati se da vas neće primijetiti tijekom testa. Svježi urin ne možete spremiti dulje od nekoliko dana, zato ga nemojte stavljati u staklenku spremljenu ispod umivaonika u kupaonici. Dan, možda dva su granica. Nemojte ga hladiti - tester će primijetiti hladnu mokraću.

Grubo, znam, ali tematizira činjenice.

Posljednje ažuriranje 05/01/2021

Komentiraj