Koji su najbolji savjeti i priče o uspjehu za čisti program detoksikacije?

Detox bi mogao značiti puno stvari. Vjerujem da je sigurno pretpostaviti da mislite na programe detoksikacije kako biste se riješili loših toksina odgovornih za žudnju i svinjariju. Mogu dijeliti neke vrijedne savjete dok radim programe detoksikacije svako tromjesečje. Detox postupci se puno razlikuju ovisno o postojećim programima. Osobno mi se sviđa program koji nudi General Motor's GM Diet. To je sedmodnevni režim prehrane koji započinje zdrav način prehrane i sjajna inicijativa za mršavljenje.

1. Prije detoksikacije- Obavezno odlučite dosljedno slijediti zdrav način prehrane nakon što završite s programom

a. Zašto? - Detoxing ima značajne zdravstvene dobrobiti nakon što se pravilno izvede. Dakle, ako se vratite na nužne grickalice i brzu hranu, vratit ćete sve dobre promjene, a ponekad bi moglo biti i gore.

b. Kad se ponovite, žudnja će vam uzvratiti udarac i vjerojatno ćete se udebljati više nego prije početka detoksikacije.

2. Ostanite koncentrirani i motivirani - Ovo je najvažniji dio kada započnete režim detoksikacije. Borite se protiv zlih želja koje su u vašem životu već neko vrijeme. Dakle, nakon što prestanete davati tijelu ono za čim žudi, tijelo se počinje boriti protiv vaše volje i sljedeće što znate je da se trpate na obiteljskom sladoledu.

3. Pratite promjene - Promatranje kako vaše tijelo reagira na određene namirnice u režimu detoksikacije vrlo je važno. Kako prolazite kroz prva tri dana, mogli biste se početi osjećati energično i aktivno zbog konzumacije određenih vrsta hrane. Moglo bi vam dobro doći kad zapenete pri odluci jesti koju hranu.

4. Ostani hydrated - Ključno je ostati hidriran tijekom cijelog detoksikacijskog putovanja. Dokazano je da će voda pomoći u ispiranju loših toksina dok se borite protiv želje. 6-8 čaša vode dnevno je obavezno ako želite vidjeti dobre rezultate.

5. Vježba - Vježbanje može biti teško tijekom programa detoksikacije, jer vaše tijelo može biti slabo zbog nedovoljnog unosa proteina i ugljikohidrata, jer će prvih nekoliko dana u većini programa detoksikacije imati samo voće i povrće. Ako kombinirate vježbanje zajedno s detoksikacijom, povećavate brzinu metabolizma kako biste toksine izbacili iznutra.

6. Budite spremni - Pripremite obroke unaprijed i kupujte namirnice prije nego što započnete detoksikaciju. Velika je vjerojatnost da biste se tijekom razdoblja detoksikacije mogli osjećati fizički umorno i manje motivirano. Činilo mi se da mi je priprema za sljedeći dan pomogla da ostanem na putu i uspješno završim program.

7. Ne dajte otkaz!

Uspješne priče - Provjeri Dijeta General Motors-a i posjetite odjeljak za komentare u kojem ljudi dijele svoj napredak i priče o uspjehu. Dobra je praksa čitati druge priče o uspjehu i iskustva jer vam puno pomaže motivirati vas da postignete rezultate.

Sretno.

Posljednje ažuriranje 29/11/2020

Komentiraj