Koji su najbolji dodaci tijekom akutnog detoksikacije metamfetamina?

Vjerujem da bi to pomoglo, ali sumnjam da bi vam sve to trebalo. Pomogao bi magnezij, kao i 5-HTP i L-tirozin. Ne uzimajte previše nijednog od njih. Previše L-tirozina zaboljet će vas u glavobolji.

Pokušavate li ostati čisti? Preporučio bih 5-HTP i L-tirozin, posebno tijekom sljedeća dva tjedna. 5-HTP će vam pomoći povećati i regulirati razinu serotonina, a L-tirozin pomoći će u regulaciji razine dopamina. Metamfetamin je inhibitor ponovnog uzimanja serotonina, dopamina, epinefrina i noradrenalina. Imate dovoljno adrenalina (noradrenalina i epinefrina) koji se proizvodi cijelo vrijeme, pa ćete samo morati povećati nisku razinu serotonina i dopamina.

Vjerujte mi kad vam kažem da je to MORA. Netko koga dobro poznajem morao se detoksirati u pritvorskom centru bez pomoći dodataka i razmišljao je o samoubojstvu 2-3 tjedna prije nego što se konačno oslobodio psihološkog povlačenja, a nije vjerovao niti znao da je to povlačenje utjecalo na misaoni proces do poslije. Za tim ćete žudjeti, ali što se duže klonite, rjeđe će se javljati žudnja. Niska razina serotonina i dopamina ogromni su čimbenici u različitim oblicima depresije. Niske razine dopamina navodno su razlog nedostatka koncentracije i fokusa, ((ADHD / ADDH) & ADD).

Ako imate ADDH / ADHD ili ADD, moja preporuka je meditacija i borilačka vještina. Pomaže emmensleyu, naučite kako se boriti, steći samopouzdanje, fokus, koncentraciju i samokontrolu. Možeš ti to. Budite jaki i ako se ponovite, molim vas, molim vas, pokušajte ponovo. Nisi propao, jednostavno si pogrešno shvatio život. Vjerovao si da će te to usrećiti i na kratko bi mogao pokušati ponovo, prijatelju. Možeš ti to.

Posljednje ažuriranje 06/01/2021

Komentiraj