Koji su dobri načini da muškarci javno pokažu izbočinu?

Pa, postoje različiti načini da se to postigne. Neki će raditi bolje ili će biti učinkovitiji za neke ljude.

Vidio sam neke momke koji su se šetali oko komandosa u onim najlonskim košarkaškim hlačicama i uopće nisu imali ispupčenja, a vidio sam i druge za koje biste se zakleli da se jedan od onih balonskih životinjskih balona punih vode njihao. Hoću reći da je ono što imate ispod haube u određenoj mjeri važno.

Sad kad na stranu postoje razni proizvodi koji služe u tu svrhu.

  • Odlomak Prsten za penis kao što su spomenuli drugi, jedna je od mogućnosti, ali možda nije prava za vas. Nositi ih dulje vrijeme nekim momcima može postati neugodno.
  • Odlomak Viseći vjerojatno će bolje funkcionirati i biti ugodnije nego zakotrljati prednji dio donjeg rublja i ugurati ga ispod jaja. Vjerojatno će biti i ugodniji od prstena za pijesak za dulje nošenje.
  • raznovrstan Donje rublje stilovi odgovaraju ovoj namjeni. Za one od vas koji želite da vam penis objesi dolje na nogavicama hlača i ostavi ispupčenje ili u komandosu ili u bokserskim hlačama vjerojatno će vam biti najbolje. Za one koji žele punašno, ali zatvoreno ispupčenje iz vašeg paketa, postoje gaćice dizajnirane s vrećicama naprijed koje također djeluju slično suspenziji i izvlače sve naprijed. Postoje donje rublje s "lopticama" koje imaju otvor koji omogućuje da vam skrotum visi slobodno, a postoje i stilovi "izbacivanja" koji penisu omogućuju da slobodno visi. Donje rublje danas dolazi u svim stilovima i vjerojatno je vaša najsigurnija metoda za povećanje ispupčenja.

Vaš odabir onoga što imate na donjem rublju vjerojatno će imati jednako velik utjecaj na to koliko se dobro pokazuje vaša izbočina. Tanje tkanine koje pristaju vjerojatno će vam biti prijatelj, a deblje labave tkanine neće.

Proveo sam puno vremena pokušavajući spriječiti da se moja izbočina ne pokaže i u toj mjeri mogu vam reći da uske gaćice i široke hlače uopće neće pomoći da se pokažete: P

Posljednje ažuriranje 29/12/2020

Komentiraj