Koji su detalji “nestalih godina” Tima Ferrissa?

Mogu se samo odvažiti pogoditi nekoliko od njih. Ali dopustite mi da pogodim onu ​​s kojom sam upoznat:

Sportski dodaci: Ovo se smatra Zimzeleno tržište - uvijek je tu, i dovoljno velika da mali igrač još uvijek može zdravo živjeti. Tim je velik dio toga detaljno opisao u svom sadržaju Muse na svom blogu.

Vrste dodataka koje je stvorio izvorno nisu za sportaše. Oni su bili za kognitivno poboljšanje za studente i rukovoditelje. Svaki element njegovih proizvoda iza sebe ima istraživanje, a lako ga je otkriti u knjigama poput Pametni lijekovi i hranjive tvari: Kako poboljšati pamćenje i povećati inteligenciju pomoću najnovijih otkrića iz neuroznanosti: MD Ward Dean, John Morgenthaler: 9780962741890: Amazon.com: KnjigeI od Vitamini i dodaci najkvalitetniji - produženje života kao i čitanje bijelih knjiga na Nacionalni institut za zdravlje (NIH).

Tržišta sportske fitnesa OBOŽAVAJU ove prehrambene proizvode. Tako je to tržište Timu omogućilo da ostvari solidan rast i iskoristi ekonomiju razmjere, s 500%, pa čak i 1000% marže.

Canfield je zapravo prilično pristupačan. Ovisno o vremenu (ima li lansiranje knjige ili sličnu puno angažiranu aktivnost u odnosu na njegov ciklus odmora između velikih događaja), može se naći.

Canfield je učinio istu stvar s Markom Victorom Hansenom u izradi serije Pileća juha. Mark je imao ideju, ali nije bio uporan da dovrši zadatak. James ga je nagovorio na "crowdsourcing" sadržaja. Ostalo je, kao što znamo, megaprofitabilna povijest.

Timov izvorni naslov nije bio The 4 Hour Workweek. Bilo je to nešto prizemnije (poput The 12 Hour Workweek). Ali ideja o 4HWW koja se vrti oko glave bila je više u skladu s vrstama ljudi koji kupuju takvu knjigu (i da, ja sam jedan od njih).

NAPOMENA: Za stvaranje bestselera danas vam nije potreban "vrhunski književni agent", iako oni mogu biti vrijedni. Potrebna vam je publika (putem Facebooka, Twittera, vašeg bloga i vaših trenutnih odnosa). I treba vam nešto što vrijedi pročitati.

Radio sam s Michael Drew godinama, i stvorio nekoliko kampanja na društvenim mrežama za svoje nevjerojatne klijente NY Times / Amazon / WSJ Bestseller. Michael nas je naučio da je marketing ključan za bestseler. Odaberite pravi predmet. Neka naslov bude sjajan. I dovedite svoju publiku vrlo pravovremeno. Ostalo će se dogoditi.

Ako želite ubrzati postupak iznošenja svoje ideje na tržište, mogu vam toplo preporučiti Bloganje putem prečaca - Jednostavno bloganje za zaposlene ljude- Dave Young je talentiran, zainteresiran (i zanimljiv) i smiješan k vragu. Završava posao kao nitko drugi koga znam.

Moram ići. Ali nadam se da je ovo barem malo pomoglo.

Posljednje ažuriranje 10/01/2021

Komentiraj