Koji stil i veličinu grudnjaka trebam nositi? Moja muška veličina je 36 (ne želim svima pokazati da nosim grudnjak).

Pitanje: Koji stil i veličinu grudnjaka trebam nositi? Moja muška veličina je 36.


Kad kažete da je vaša muška veličina 36, ​​pretpostavit ću da nam kažete da je vaša veličina struka 36 centimetara.

Vaša veličina struka možda nije, a vjerojatno nije ni veličina grudnjaka. Ako ste vrlo atletski raspoloženi, veličina grudnjaka je vjerojatno veća od veličine vašeg struka. Međutim, ako ste umirovljeni kauč-krumpir poput mene, velika je vjerojatnost da je veličina vašeg struka veća od veličine grudnjaka.

Pogledajte gornju sliku, trebate se izmjeriti prema veličini pojasa. Ako je veličina vašeg opsega neparan broj, zaokružite jedan inč (npr. Ako je 33 ", onda zaokružite na 34"). Sljedeće se izmjerite za veličinu čaše u inčima.

Za ovu raspravu recimo da je veličina vašeg pojasa malo manja od veličine vašeg struka na 34 inča.

Ako tvoj…

  • Veličina šalice je veća od veličine trake u kojoj je razlika jedan inč, a zatim trebate šalicu za izradu grudnjaka veličine 34A. Ako je razlika dva centimetra, trebate B šalicu koja vam daje grudnjak veličine 34B. Mekani grudnjak bit će vam najudobniji kad imate malo tkiva dojke za rad.
  • Veličina šalice jednaka je veličini trake, pa predlažem da nabavite jastučiće za poboljšanje grudi , koji se često nazivaju "kolačići", a zatim nabavite grudnjak A šalice koji vam učinkovito daje veličinu grudnjaka od 34A. Možete kupiti grudi kako biste dobili izgled šalice, ali kvalitetne dojke su skupe, pa isprobajte uloške za poboljšanje dok ne budete sigurni da je nošenje grudnjaka u javnosti vaša šalica čaja. Bez obzira koristite li jastučiće za poboljšanje, kolačiće ili dojke, odaberite grudnjak ispod žice kako biste lakše postavili i učvrstili jastučiće / obrasce na mjestu.

Kao što su drugi ovdje rekli, naramenice na grudnjaku koje će se prikazivati ​​kroz stražnju stranu vaše košulje bit će problem barem pri prvom početku. Nošenje široke košulje tamne boje najbolje je za vas. Nošenje pamučne negliće s širokim remenom također može pomoći prikrivanju naramenica grudnjaka. Predlaže se pamučni kamizol jer najlonske ili slične tkanine od platna i dalje mogu dopustiti da se obrisi naramenica grudnjaka vide kroz naramenice, dok će široke pamučne naramenice bolje skrivati ​​naramenice grudnjaka. Ako se pamučni džemper prikaže ispod vaše košulje, obično se zamjenjuje s potkošuljom u muškom stilu. Osim toga, pamučni kamizol bit će hladniji za nošenje tijekom ljetnih vrućina.


Možda biste trebali razmisliti o nabavci konvertibilnog grudnjaka . Kabriolet grudnjak ima naramenice za grudnjak koje se mogu konfigurirati (prenamijeniti) za smještaj haljina / košulja / bluza s jedinstvenim / egzotičnim stilom / dizajnom leđa. U vašem slučaju jedan remen se može u potpunosti ukloniti, dok je preostali remen složen u stilu / dizajnu "halter", tako da remeni drže ispred i uklanjaju remene na leđima. Zbog toga ćete morati nositi majicu s ovratnikom jer to neće raditi s majicama.


Pritiskom naprijed potisnite da možete varati dobivanjem grudnjaka bez naramenice ili uklanjanjem obje naramenice s kabrioleta, čime naramenice grudnjaka postaju problem.

Međutim, iako naramenice grudnjaka mogu biti dosadne čak i za dame (tj. Naramenica koja sklizne s ramena), osobno volim osjetiti naramenice grudnjaka na ramenima ........... naramenice me čine svjesnijima da nosim grudnjak. 🙂

Nadam se da će ovo pomoći i sretno! : D

Posljednje ažuriranje 09/01/2021

Komentiraj