Koji lijekovi ljude napaljuju?

GHB (gama hidroksibutirat) nekad se legalno prodavao kao dodatak za graditelje tijela i takva sranja, jer opušta mišiće. Sada je zakonski zabranjena za prodaju i smatra se supstancom pod nadzorom iz Kanade.

Poznat je i pod nazivom "tekući ekstazi" ili "droga od datulja", obično se uzima oralno i u gustom viskoznom tekućem obliku. Ima stvarno jak gorak okus, zbog čega ne razumijem kako bi to mogao biti lijek od datuljeve repice kad je njegov okus ionako teško prikriti.

Nije kao kad ga uzmete, odmah vas napaljuje, ali poboljšava seks i seks čini boljim. Postoji knjiga pod nazivom Mislim da je to "znanost za bolji seks" i objašnjava znanost o tome ako želite postati nervozni oko toga.

Osjećaj je kao da ste pijani, ali vaše motoričke sposobnosti nisu pogođene kao kad ste pijani od alkohola. U kombinaciji s alkoholom može se postići jedan od dva načina, što je zatamnjenje, pa stoga i "silovanje datuma" ili dobra vremena. Da li to poboljšava seks i čini li vas napaljenijima tijekom čina? Ma da.

Kako ja znam? Pa umm umm prijatelj mi je to rekao.

Posljednje ažuriranje 04/12/2020

Komentiraj