Koji je vodeći izvor kolagena na jugoistočnom tržištu kolagena?

Očekuje se da će tržište kolagena u jugoistočnoj Aziji doseći 142,8 milijuna USD do 2023. godine, uz CAGR od 7,2% tijekom predviđenog razdoblja od 2018. do 2023. godine.

Nakon uspješnog opsežnog sekundarnog i primarnog istraživanja kolagena i dubinske analize tržišnog scenarija, izvješće provodi analizu utjecaja ključnih pokretača, ograničenja i prilika navedenih u segmentu tržišne dinamike. Sve veća upotreba kolagena u prehrambenoj industriji, sklonost prema konzumaciji proteina i nutricosmetics, sve veća primjena u zdravstvenoj industriji, sve veća tehnička primjena i sve veća upotreba biomaterijala na bazi kolagena glavni su faktori koji pokreću tržište kolagena u regiji jugoistočne Azije. Uz to, rastuća prehrambena industrija dalje pruža značajne mogućnosti raznim dionicima na ovom tržištu. Međutim, čimbenici poput potrebe za poštivanjem različitih standarda i strogih propisa zbog sigurnosnih razloga, vjerskih ograničenja,

Dowload Sample Research Study:Preuzmite ogledni izvještaj

Studija nudi sveobuhvatnu analizu tržišta kolagena u jugoistočnoj Aziji s obzirom na različite vrste proizvoda, izvore i primjenu. Tržište je uglavnom segmentirano prema vrsti proizvoda ( kolagenski peptid i želatina ), izvoru ( svinja, govedo, morski, piletina, ovce i druge životinje ), primjeni ( hrana i piće, kozmetika, nutraceutika, farmaceutska, zdravstvena i tehnička ), i zemljopis. Na temelju izvora, svinjski kolagen činio je najveći udio na tržištu kolagena u jugoistočnoj Aziji u 2017. Međutim, morski kolagen će biti najbrže rastući segment tijekom predviđenog razdoblja. Rast tržišta morskog kolagenaje uglavnom zbog vjerskih ograničenja povezanih s konzumacijom nekog drugog kolagena. Riblji kolagen pridaje značajnu pozornost svom potencijalu kao sastojku u prerađenoj funkcionalnoj proizvodnji hrane, kao i za kozmetičke, biomedicinske i farmaceutske primjene. S druge strane, koristi se i kao netoksični alternativni kolagen.

Komentiraj