Koji je najveći kurac kojem si dopustio da prodre u tebe?

Ah, popis imena! Gdje sam ga stavio? Oh, ovdje. Pored moje rodnice. (Šalim se, samo sam htio izgovor da upotrijebim tabuiziranu riječ "V"! Morao sam je ubaciti tamo). Lol

Sad se nadam da ću svojim odgovorom uvjeriti muškarce Quorane da ne, većina žena koje osobno poznajem ne nose daske u spavaću sobu! Muškarci imaju tendenciju stavljati velik naglasak na ovaj. Ogroman!!

Na Quori nikad ne bih poljubio-i-ispričao svoja osobna seksualna iskustva. (Osim ako naravno dodam Gordona Millera ) *

Međutim, bez brige! Ovdje se još uvijek nalaze lažni detalji. Seksualne susrete drugih ljudi još uvijek čekaju! (Nije ni čudo što nitko ne želi biti moj prijatelj. Uh).

Moja sestra i ja smo blizanke i prirodno smo vrlo bliske. Ali jedna stvar o kojoj nikada nismo otvoreno razgovarali bio je naš seksualni život. Pa, kad je ipak doskočila najslađem nogometašu naše gimnazije, znao sam da će uskoro uslijediti ti intimni detalji!

Vratila se kući jednog vikenda u osnovi šepajući kroz dvorište. Tada sam bila naivna i neiskusna pa sam je ponukala da mi kaže o svom spoju od te večeri.

Zastala je nakon što sam je pitao kako je prošla noć. Nagnula se nad kantu za smeće i izvukla istrošeni držač papirnatih ručnika. Podigla mi je lice i izjavila,

“Vidiš li ovu sestru? Ovo je opseg našeg dječaka Mikieja. "

Ostao sam bez riječi. Je li se šalila? Šaliti se? Mora biti. Ne, nije se šalila. A kasnije mi je priznala da joj se Mikie jako sviđao i uživala u njegovom društvu - seks je s njim bio previše bolan.

U isto vrijeme moj vlastiti dugogodišnji momak bio mi je na guzici (doslovno, nikad to nisam uspio) ući u seksualni odnos s njim ili bi morao krenuti niz cestu (kašalj..bame ).

Nikad nisam vidio penis pa sam tjednima u mislima pokušavao vizualizirati približnu veličinu !!

Kad smo se napokon seksali, rekao sam mu da seks s njim uopće nije bolan.

Niti blizu držača za role papirnatih ručnika !! Nije mu se laskalo.

Posljednje ažuriranje 04/12/2020

Komentiraj