Koji je najučinkovitiji način detoksikacije za test na drogu?

Iz božje ljubavi, molim vas, koristite funkciju pretraživanja.

Nikad nisam vidio neovisnu kontroliranu dvostruko slijepu studiju objavljenu u bilo kojem akademskom časopisu koji sugerira da je bilo koji oblik komercijalnog proizvoda za čišćenje od detoksikacije ili lijekova učinkovitiji od PLACEBO-a.

  1. Ali pričekajte ,,,,, postoji povrat novca. Hvala Bogu. Ako tvrtka odbije nadoknaditi vaših 29 dolara dok vas odvoze zbog probnog kršenja, imajte na umu ako trebate pravno zastupanje pred sucem i žaliti se na to koliko je loš proizvod propao u vašem nastojanju da prevarite pravni sustav.
  2. Ako su ipak platili nekoliko potraživanja, ljudi su se potrudili poslati zaradu od dekstroze i dječjeg laksativa u prahu, još uvijek im omogućuju da zarade zdravu zaradu, ali kladim se da u isporuku i rukovanje stavljaju dodatnu uvredu.
  3. Geoff, ti si moron ,,, !!!!! moja djevojka je pušila met prije dan prije testa ,, popila je x proizvoda i PROŠLA.
  4. Pa, pretpostavimo da je klinika izuzetna i da doslovno slijedi najbolju praksu. I pretpostavimo da je klinika iz daleka upoznata s postupkom lanca skrbništva, a osim toga uklanjamo BILO KOJU ljudsku pogrešku iz postupka, što je naravno smiješno. Studija u SAD-u od 2002–2007. Pokazala je da su testovi šalica urina emitisa i elisa imali stopu neuspjeha između 4–7%. Dakle, tvoja se djevojka toga dana upravo posrećila. Ne šalju lažne negativne podatke za potvrdu GC-MS-a (osim u iznimnim slučajevima) radi uštede troškova.
  5. Poželite joj puno sreće s obnovljenim samopouzdanjem sljedeći put!
  6. VRIJEME je jedina značajna varijabla u pogledu eliminacije metabolita lijeka na koje se ispituje (apstinencija se podrazumijeva)
  7. Ako ne možete proći 72 sata bez meta, prljavi urin možda nije najgora stvar na svijetu.

Posljednje ažuriranje 27/12/2020

Komentiraj