Koji je najbolji prirodni pojačivač testosterona u Indiji?

Danas živim zdravo, ali nisam uvijek bila ista. Znao sam puno piti (uglavnom pivo) i bio sam prilično pretilan. Nikada nisam imao problema ni sa čim što se odnosi na moje unutarnje zdravlje sve dok nisam upoznao suprugu s kojom sam izlazio 5 godina. Bila je savršena osoba za mene. Imao sam 24 godine kada sam je prvi put upoznao, a kako smo prvih 1 i pol godina imali vezu na daljinu, bilo je teško imati fizičku vezu. Također kada ste istinski zaljubljeni, seks nije važan. Kad smo napokon odlučili stvari pomaknuti dalje i preselili se zajedno, imali smo prvo dobro seksualno iskustvo koje za mene nije bilo ništa drugo nego mračna noćna mora. Nesrećno sam propao jer nisam uspio postići da teška erekcija uopće prodre. Iako me podržavala, ali vidio sam joj u očima, bila je u šoku. Oboje smo mislili da su to samo neki psihološki problemi ili anksioznost izvedbe. Pokušavali smo tjedan dana, ali ništa se nije dogodilo. Po savjetu prijatelja uzeo sam tabletu iz obližnje medicinske radnje koja je imala sol, ne sjećam se imena koja nekoliko sati daje erekciju. Tableta mi je pomogla da postignem erekciju, ali trajala je samo nekoliko minuta. To je za mene bilo šokantno jer nikad prije nisam imao problema s bivšim. Odlučio sam se posavjetovati s liječnikom iz New Jerseyja putem interneta gdje me zamolio da napravim nekoliko pretraga. Ispao mi je samo 125 testosterona koji bi se trebali kretati između 230–700 i moje dobi, oko 400. Nakon istraživanja, saznao sam o nekim vježbama i dijetama koje nam pomažu prirodno poboljšati brokulu nalik testosteronu i špinatu, zajedno s dizanjem teških utega. Ni nakon 2 mjeseca sve ovo nije puno pomoglo.

Toliko sam je volio da sam, samo zato što je ne izgubim, odlučio istražiti medicinske tretmane iz cijelog svijeta. Nakon temeljitog istraživanja uspio sam pronaći liječnika iz Indije. Također je bio član NAMA-e u SAD-u i drugim europskim organizacijama i društvima za seksualno zdravlje. One je bio Dr. Sudhir bhola koji je bio liječnik seksolog s visokom stopom uspjeha u rješavanju poremećaja erekcije, niske razine T, prerane ejakulacije i problema s neplodnošću.

Njegovi su lijekovi sadržavali samo neke oblike u prahu i kapsule koji su bili napravljeni samo od biljaka i biljnih ekstrakata. Nisu imali nuspojava na moje tijelo kao što to ljudi obično dobiju nakon uzimanja nekih steroida. Ovaj je lijek bio potpuno prirodan i vrlo moćan. Mogao sam se seksati bez ikakve tablete bez recepta za manje od 3 tjedna. Dobivao sam dobru tjelesnu snagu i razinu energije. Ponovno sam provjerio testosteron i bilo je 550 za 2 mjeseca. Tečaj je trajao 4 mjeseca, a čak i nakon 4 godine moj testosteron je u dobrom rasponu i nikad više nije imao problema s erekcijom. Svatko tko traži prirodni način za poboljšanje testosterona svakako bi trebao potražiti dr. Sudhira Bholu. Vidio sam kako je druga osoba napisala odgovor o svom iskustvu s dr. Bholom što mi je dalo samopouzdanje da napišem i svoju priču. Nadam se da će vam svima pomoći.

Posljednje ažuriranje 30/12/2020

Komentiraj