Koji je najbolji lijek bez nuspojava za seks?

Ako su vam primarna briga nuspojave, nikada nemojte koristiti lijekove na recept. Bila sam žrtva takvih lijekova i iz svog iskustva mogu reći da takvi lijekovi donose više štete nego koristi. Umjesto toga, idite na ayurvedske lijekove ili biljne lijekove, koji su relativno bez nuspojava, iako im treba malo više vremena da daju rezultat.

Bilo je to tijekom mojih kasnih 20-ih kada sam nakon tragičnog incidenta upao u depresiju i kad sam izašao iz njega, razvio sam ozbiljan problem prerane ejakulacije. Noć se gotovo svakodnevno odvijala i nisam znala gdje pronaći rješenje.

U to vrijeme nisam imao problema s erekcijom, ali kad god bih se pripremio za seks, ejakulirao bih prije nego što sam sam skinuo krpu. Čak i za vrijeme radnog vremena, i najmanje seksualne misli mogle bi me otpustiti i tonula bih u samozatajne misli.

Srećom, tada sam bio oženjen i supruga je bila vrlo razumljiva prema mojim problemima. Dvoumio sam se bilo koga pitati o ovom pitanju i čuo sam užasne priče o lijekovima koji su pošli po zlu u takvim slučajevima. U svakom slučaju, odlučio sam koristiti neke uobičajeno dostupne lijekove poznatih marki za koje se zna da djeluju u takvim slučajevima i provjeriti djeluju li ili ne.

Prvo sam probala Viagru. Nisam znao da djeluje samo za erekciju, ne i za PE. Dobila sam čvršću erekciju, ali ejakulirala sam i ranije nego prije. Isprobala sam i neke druge slične tablete, ali više-manje imale su slične funkcije. Nije bilo koristi i zato sam prestao eksperimentirati s njima. Također, takvi lijekovi imali su vlastite nuspojave poput ispiranja, glavobolje, želučanih tegoba, bolova u mišićima itd. Koji bi trajali oko 2-3 dana (u mom slučaju).

Tada je netko predložio da je psihijatrijsko savjetovanje bolje za probleme s tjelesnom i tjelesnom bolešću, a ja sam ga posjetio. Taj me liječnik mjesec dana stavljao na antidepresive. Definitivno je povećalo vrijeme, ali opet sam ga napustio uslijed nuspojava poput vrtoglavice, mučnine, glavobolje itd. I počeo sam gubiti san.

Vidjevši da me muče nuspojave, psihijatar me uputio urologu. Njegovo je rješenje bilo smanjiti proizvodnju sperme koja bi mogla djelovati i dao lijekove za to. Da budem iskren, pokazalo se da je to katastrofa. Iako je zaustavio moj problem s noćnim pražnjenjem, ali problem prerane ejakulacije samo se pogoršao. Zapravo su njegovi lijekovi počeli utjecati i na moju kontrolu uretre. Prestao sam uzimati te lijekove u roku od 10 dana od upotrebe.

Nakon takvih katastrofalnih iskustava, postao sam toliko očajan da sam razmišljao o savjetovanju s babom, hakimom itd., Ali supruga me spriječila u tome. Umjesto toga, predložila mi je da posjetim kvalificiranog praktičara Ayurvede.

Prije sam čuo za neke biljke koje djeluju u takvim uvjetima, ali nekako mi ta misao nikad prije nije pala na pamet. Svejedno, posjetio sam poznatog stručnjaka za Ayurvedu u svom gradu. Pažljivo mi je dijagnosticirao i predložio neke jogijske metode, uravnoteženi plan prehrane, svakodnevnu rutinu vježbanja i biljni čaj Asmidev kao lijek koji sam morao svakodnevno uzimati.

Na moje iznenađenje, u roku od mjesec dana vidio sam značajno poboljšanje svog stanja. Ponovno sam uspio imati spolni odnos i mogao sam zadržati ejakulaciju najmanje 3-4 minute. Nakon 3 mjeseca slijeđenja rutine i uzimanja biljnog čaja, vrijeme mi se povećalo na 8–10 minuta. Ovo mi je bilo više nego dovoljno. Na moje olakšanje, sve je to došlo bez ikakvih nuspojava.

I dalje svakodnevno pijem biljni čaj Asmidev i nikad se više nisam suočio s problemom tjelesne i tjelesne bolesti. To mi je ojačalo erekciju i izdržljivost mi je postala bolja nego ikad prije. Ako tražite najbolji lijek bez ikakvih nuspojava za vaše seksualno zdravlje i performanse, zasigurno je ovaj biljni čaj jedan takav lijek koji biste trebali isprobati.

Posljednje ažuriranje 28/11/2020

Komentiraj