Koji je najbolji kolagenski prah na biljnoj bazi dostupan u Indiji?

Koji je najbolji kolagenski prah na biljnoj bazi dostupan u Indiji?

Graditelj kolagena na bazi biljke Oziva.

Na tržištu je dostupno mnogo kolagena na biljnoj bazi poput curvede, Doctors best, oziva. Svi su prilično u redu, nisam ih sve probao, ali tablica u nastavku pomogla mi je u donošenju odluke

  1. Marka - Curveda Price-1395 Amazon ocjena - 4.4 / 5
  2. Marka - OZiva cijena - 899 Amazon ocjena - 4 / 5
  3. marka - Najbolja cijena liječnika - 1273 Amazon ocjena - 4 / 5

Jedini dodatak za pojačavanje kolagena koji sam probao je Oziva. bez obzira na to što već mogu pronaći razliku u svojoj koži. Osjećaj je svjež, čvrst i mlađeg izgleda. Ovaj dodatak imam već više od 2 mjeseca i nastavio bih ga koristiti. Međutim, možete koristiti bilo koji od gore spomenutih proizvoda, samo pripazite da kupite originalni dodatak, a ne duplikat. Svoje kupujem izravno s web stranice oziva. (Graditelj kolagena na bazi biljke OZiva (sa silicijevim dioksidom, vitaminom C, biotinom) za anti-age ljepotu, 250 g). Također ako ste vegetarijanac ili vegan, svakako probajte biljni kolagen oziva.

Sastojci - Acai bobica, čičak, sesbanija agati, trešnja Acerola, bambusov izljev, latica ruže itd. Ovo su neki od nevjerojatnih sastojaka koji su dobri za vašu kožu na sve načine. Također se možete obratiti njihovom nutricionisti koji je besplatan za konzultacije. Puno vam pomažu.

Posljednje ažuriranje 29/11/2020

Komentiraj