Koji je najbolji dodatak kolagena na svijetu?

Prednosti dodataka kolagenu

Naše tijelo može vrlo dobro generirati vlastiti kolagen, ali ta prirodna sklonost usput opada i počinje utjecati na naše kosti, kosu, nokte, zglobove i druge organe.

Iako je većina ljudi svjesna samo jedne ili dvije prednosti uzimanja dodaci kolagenu, ne treba im dugo da iskoriste ostale blagodati. To je zato što je kolagen važna strukturna potpora cijelom tijelu.

Injekcije kolagena koriste se za popunjavanje udubljenja i poboljšanje kontura kože. Fileri se koriste za uklanjanje linija i bora s lica na kozmetički način i za poboljšanje tkiva ožiljaka. Značajnije rupe pune se masnoćom, silikonom ili implantatima.

Najbolji dodatak kolagenu:

Pretpostavlja se da tijelo možda neće apsorbirati velik dio kolagena koji se konzumira iz izvora hrane. Dodaci kolagenu također su jači način asimilacije.

Olenini prirodni dodaci kolagena na bazi biljke pružaju mladoliku i sjajnu kožu obnavljajući elastičnost kože i smanjujući bore i tamne mrlje. Sadrži 100 mg hijaluronske kiseline koja pomaže tijelu da proizvodi i koristi kolagen za glatku i podatnu kožu + 600 mg Retinol + 40 mg Vitamin C + 90 mg Silica za napredno starenje. Ispunjen antioksidansima za smanjenje pojave finih linija, bora i tamnih mrlja, ovo je lako najbolji dodatak kolagena.

Posljednje ažuriranje 26/11/2020

Komentiraj