Koji je legalni lijek sličan metu?

Postoji mnogo više razlika između adderala i metamfetamina nego što većina ljudi razumije, od kojih je potonji topiv u lipidima. Mozak ima tona masti. Metilna skupina pomaže metamfetaminu da se ravnomjernije difundira po cijelom mozgu, dok adderall napušta mozak čim uđe u njega i ograničen je na puno manje dijelove mozga.

SKENERI ZA LJUBIMCE MOGU TO LAKO DOKAZATI.

Potrebna im je "vyvanse" verzija dezoksina, gdje se metabolizacija prvog prolaska kroz jetru cijepa aminokiselina koja daje metamfetamin.

Jedina legalna verzija je Desoxyn. Nema ničega poput lijeka, u dobru ili zlu. U dozama od + 30 mg, to je neurotoksično !!! Nesigurno je konzumirati na bilo koji drugi način, osim oralno.

Droga na ulici je užasna i ovisnost o tim stvarima je stvarna. Kad ne uspijete pravilno dozirati (do miligrama!), Nehotice ćete povećati toleranciju. S amfetaminima - to je jedna stvar koju nikada ne želite učiniti. Ovisnost o lijekovima je stvarna, opskrba je nedosljedna, a čistoća / sigurnost je naknadna zamisao. To je samo siguran lijek koji se uzima oralno i kada je propisan.

međutim, generički Desoxyn koštat će vaše osiguranje 800 USD (5 mg) do 2400 USD (15 mg) mjesečno !! Naziv marke je 3x skuplji !! S GoodRxom se to svodi na 200 USD mjesečno. To je suludo. Ali to je i JEDINI LIJEK koji se pri malim dozama osjeća normalno. To je kao da dijelovi moga mozga dolaze na mrežu koji inače nikad ne zasvijetle. Za to postoji termin, u kontekstu moždanih udara (patologija nije povezana), gdje su dijelovi mozga pacijenta samo djelomično povezani i povremeno funkcioniraju. To je ono što droga osjeća kao da mi popravlja. Dao bih sve da nađem nešto drugo što djeluje, ali to jednostavno ne postoji !!

Posljednje ažuriranje 07/01/2021

Komentiraj