Koji je dodatak kolagena u prahu (hranjen travom) najbolji? Vidim praške koji sadrže kolagen tipa I i III, kao i hidrolizirane peptide kolagena. Što ima maksimalne prednosti?

Ni vrste koje ste spomenuli nisu najbolje. Trebaju sve vrste, I, II, III, IV. Vaše tijelo može stvoriti sve vrste, ali općenito ne čini dovoljno za optimalno zdravlje što se tiče kolagena. Najbolja vrsta je stvarno vrsta ili vrsta koja vam nedostaje. Ne znam stvarno kako odrediti koja je to vrsta, ali dobro zaokruženi dodatak je idealan. Preporučujem ovaj: Višestruki kolageni proteinski prah (sve u jednom). Ova juha od kostiju također je vrlo dobra i izvrsnog je okusa, a nalazi se ovdje: Travna hrana od kostiju, juha od kostiju.

Hidrolizirani kolageni peptidi samo znače da je zagrijan do te mjere da više ne želira u vodi. Otkrio sam, općenito govoreći, da ne želite verziju s hidroliziranom u imenu. Ali zapravo ne želite vrstu žele poput želatine koja se koristi u želatinskim desertima. Iako želatina hranjena travom koja se koristi u pustinjama ima koristi za vas. Samo nemojte opterećivati ​​šećer.

Svi ovi spomenuti oblici sadrže proteine ​​i minerale. Sve su vam donekle dobre - sve dok su organske i od optimalno hranjenih životinja, poput krava koje se hrane travom.

Posljednje ažuriranje 01/12/2020

Komentiraj