Koji je BMI koji muškarci smatraju najatraktivnijim kod žena?

Za razliku od ostalih, mislim da BMI nije 100% sranje. Međutim, I JA vjerujem da to nije sveti gral.

Ako uopće ne vježbaš. tada bi vam BMI mogao biti dobar naznaka od tamo gdje biste trebali težiti.

Međutim, ako vježbate, znajte to mišići teže PUNO teži od masti. Dakle, mogli biste biti bucmasta osoba od 80 kg s istim BMI-om kao i fitnes osoba od 80 kg. (pod pretpostavkom da su iste visine)

Ako apsolutno MORATE za indikaciju koristiti nešto poput BMI. Rekao bih oko 27. Prelazak više bio bi sasvim u redu ako se radi o obliku mišića. Baviti se nekim sportom ili vježbati.


Imajte na umu da nije svačije tijelo isto. Moje vlastito tijelo ima premalo kilograma prema BMI već 90% svog života. i izgledao sam normalno. PUNO sam kardio i mišići su mi bili izuzetno gusti i kompaktni. Bila sam u odličnoj formi! a opet, BMI bi rekao da imam nedovoljnu težinu. To je točka na kojoj bi BMI trebao biti bačen kroz prozor. Jer sam se hranio zdravo i uvijek sam se trudio jesti što sam više mogao. Metabolizam mi jednostavno nije dopustio da se udebljam. Bi li me odjednom smatrali ružnom? apsolutno ne!

Kao introvert koji nikada nije razgovarao, nekako sam uvijek nagovarao djevojke da mi prilaze i stalno me pozivaju na svoje zabave. (Samo bih sjedio zajedno s ostalima i prilično šutio ... da, bio sam jako "zabavan" ...) Iznenađujuće, prijatelji s kojima sam se družio nisu dobili poziv. Pa bih to definitivno zacrtao prema svom tadašnjem izgledu.

Sada, isto vrijedi i za prekomjernu težinu.

Što mislite koliko bi imala težinu? Iskreno, ni sama nisam imala pojma jer nisam vidjela težinu kad sam vidjela sliku, ali sudeći po tim mišićima, ona najvjerojatnije dodiruje barijeru s prekomjernom težinom na tom BMI. Izgleda li vam prekomjerno? Da, mislim da ni ona nema višak kilograma.

Mišići samo teže puno teže.

Zaključak: Prestanite se brinuti o ITM-u i samo steknite zdravo tijelo. Težina koju imate NIJE važna sve dok ste fit / zdravi.

Čak i sa samo nekoliko sati tjedno intenzivnog treninga biste li mogli dobiti takvo tijelo.

Posljednje ažuriranje 14/01/2021

Komentiraj