Koji espresso aparati traju najduže?

Morat ćete dobiti poluprofesionalnu liniju kao što su Rancilio Silvia i Bezzeras koje su drugi spomenuli. Bezzera se smatra osnivačem prvog pravog espresso aparata, a postoji od 1901. godine. Najduži je u povijesti.

Što se tiče trajnosti, definitivno se nijedna domaća ocjena ne pojavljuje u vašim robnim kućama s robnim markama poput Nespresso, Delonghi, Krups itd. Čini se da traju dulje nego što se čini, jer proizvođač nije instalirao nijedan mjerač za pivo da biste vidjeli bilo koji pogoršanje unutar.

Među poluprofesionalnim linijama postoji mnogo žanrova sustava u grupi i sustavima grijanja.

Primjeri šefova skupina.

IE: Poluga, opružni klipovi, E61, zasićeni, električno grijani

Primjeri sustava grijanja.

IE: Pojedinačni kotlovi, Izmjenjivači topline, Dvostruki kotlovi.

Među opcijama, koje su najtrajnije?

To su definitivno klip poluge ili opruge. Ako se odjavite na Ebayu, možete pronaći kolekcionarske predmete izrađene prije više od 60 godina koji još uvijek mogu raditi. Također su asortiman mašina koje proizvode najbolji espresso zbog promjenjivog profila tlaka tijekom ekstrakcije.

Ručni strojevi koriste snagu korisnikove ruke kako bi prisilili pritisak za izvlačenje, to je nedosljedno jer će osoba dati promjenljivu silu i jako naprezati zglobove osobe.

Opružni klipovi su izuzetno poboljšanje, koristeći debele i žilave opruge za istiskivanje kave. Korisnici će koristiti kombinaciju snage tijela i ruke kako bi povukli ručicu do kraja. Proljetni klipovi su izumljeni 1947., u isto vrijeme kad je rat završavao, a nadahnuti su puškama s proljetnim pogonom. Vađenje vrše opruge, a ne mehanička pumpa. Ventili su širi i manje su skloni začepljenju. Korištene brtve su puno deblje i čvršće.

Što se tiče sustava grijanja, izmjenjivač topline trebao bi trajati najdulje. Pojedinačni kotlovi su mali, pa će stroj raditi napornije u grijaćim elementima i regulatoru tlaka / pidu kako bi stabilizirao temperaturu. Pojedinačni kotlovi se ne preporučuju korisnicima koji imaju mliječne recepte poput lattea i cappuccina.

Dvostruki kotlovi imat će dva seta kotlova za održavanje, stoga je prirodno da stroj ima veće šanse za kvar. Moderni espresso aparati dodaju mnogo različitih značajki i kontrolera u nadi da će imati konzistentniju i bolju kavu. Nema konkretnih dokaza o puno boljoj kavi od poluge, ali možete biti sigurni u više dijelova za servisiranje.

Izmjenjivači topline su poput dobro izrađenih satova, to je kotao u kotlovskom sustavu. Ima opadajući profil topline što povećava bistrinu i smanjuje gorčinu koja dolazi s krajeva espresso čaše.

Ako moram imenovati jedan model koji odgovara oba kriterija upotrebe opružnog klipa i izmjenjivača topline, to bi trebao biti stroj za espreso Bezzera Strega Bezzera Strega

Istodobno, vrijedi znati da su takvi poluprofesionalni espresso aparati Veblenova roba koja s vremenom raste ili održava vrijednost s inflacijom. Baš poput Rolexa i vintage automobila.

Posljednje ažuriranje 23/12/2020

Komentiraj