Koji energetski napici NE sadrže umjetna sladila ili Steviju?Artboard

Jedino se sjetim Guayakija.

Ali dopustite mi da podijelim s vama neke podatke. Dosta sam istraživao energetska pića jer ih puno konzumiram, a također sam vrlo svjestan zdravlja /

"Taurin ima uočenu sigurnu razinu dodatnog unosa u normalnih zdravih odraslih do 3 grama dnevno", proizlazi iz znanstvene studije Johna Hopkinsa.

Prema Kanadskom udruženju za dijabetes, "količina sukraloze koja se može konzumirati tijekom čovjekova života bez ikakvih štetnih učinaka iznosi 9 mg po kg tjelesne težine dnevno"

“Iako su i steviol i rebaudiozid Autvrđeno je da su mutageni u laboratorijskim ispitivanjima vitro , ti učinci nisu dokazani za doze i načine primjene kojima su ljudi izloženi. " Drugim riječima, sve može biti otrovno, ovisno o načinu primjene i u kojim dozama.

U vezi sa Stevijom: „Postoje neke zdravstvene zabrinutosti oko biljke stevije. Stevia može uzrokovati nizak krvni tlak, što bi zabrinulo nekoga tko uzima lijekove za krvni tlak. "

“Stevia također može komunicirati s anti-gljivicama, protuupalnim sredstvima, antimikrobnim sredstvima, lijekovima protiv raka, antivirusima, sredstvima za suzbijanje apetita, blokatorima kalcijevih kanala, lijekovima za snižavanje kolesterola, lijekovima koji povećavaju mokrenje, agensima za plodnost i drugim lijekovima. " Pa poput SVEGA, budite oprezni pri miješanju s lijekovima na recept.

NE POSTOJI VJEROJATNA ZNANSTVENA ISTRAŽIVANJA KOJA JE DOKAZALA DA SU VIJETNA ZASLADILA OPASNA. Utvrđeno je da su NEKA zaslađivači opasni, ali ima i nekih izolacijskih materijala poput azbesta. Znači li to da kuću ne izolirate zimi? Naravno da ne. Isto tako, smiješno je reći da su sva umjetna sladila za vas loša jer ih ima nekoliko.

Posljednje ažuriranje 08/01/2021

Komentiraj