Koje začine, arome ili sastojke možete dodati u kavu osim mlijeka, vrhnja ili šećera?Artboard

Trenutno više volim čaj od kave. Međutim, još uvijek pijem kavu i tijekom svog života pojeo sam mnogo galona jave.

*Nova šalica za kavu moje supruge. Njezina ju je sestra dizajnirala i izradila za nju.

Uživam u okusu cimeta koji dodajem kad ga pomiješam sa žljebom za kuhanje. Znao sam da u vruću kavu ubacim ruku punu čokoladnih čipsa ili mlaz Hersheyjevog sirupa. I naravno, Baileyev snimak je uvijek lijep. Nikad se ne mogu sjetiti što je koje, ali moj djed uvijek bi u kavu stavio zaslađeno kondenzirano mlijeko ili isparilo mlijeko. Bila je to tekuća - ne ona super gusta sirupasta. Čovječe, to je bilo tako dobro.

Obično preferiram ledenu kavu ili dobar frape od vruće kave. Da bih uštedio novac, napravit ću svoje. Dodao sam umak od karamele, čokoladni umak, orašaste plodove, maslac od kikirikija, banane, vruću kremu, razne sladolede, votku i Bailey's Irish Cream - da nabrojim nekoliko mojih najdražih dodataka.

Ponekad, kad popijem zdjelicu sladoleda, sladoled prelijem malo vruće kave. Prilično je dobro. Samo razmišljanje o tome tjera me da sada žudim za šalicom.

-Kao napomenu:

Kad sam bio u vojsci, MRE-ovi (obroci spremni za jelo) dolazili su s jednim paketom smrznute instant kave. Vjerujem da je bilo UKUSNI IZBOR. Ukratko, za brzi kofein vojnici su znali konzumirati tu instant kavu, alternativnim metodama.

Jedna takva metoda jednostavno uključuje otvaranje paketa.

Korak dva - sadržaj navedenog pakiranja bacite izravno u usta.

Treći korak - ulijte MNOGO vode.

Korak četvrti - gotovo povraćati, napraviti užasno bijedno lice.

Napokon, prilijte još vode dok proklinjete onoga tko vas je nagovorio na tako užasnu ideju.

Tužna sam što priznajem da sam koristila ovu terensku ekspedicijsku metodu. To sam radio više puta, u redu. U mnogim prilikama. U redu. To sam učinio prošli tjedan.

Med! Imamo li instant kavu?

Posljednje ažuriranje 10/01/2021

Komentiraj