Koje su zdravstvene prednosti nošenja srebra i zlata?

Prvo, govorimo o zdravstvenim prednostima nošenja srebra:

  1. Pozitivno nabijeni ioni srebra stvaraju vodljivo polje koje odbija elektromagnetsko zračenje dalje od tijela, što stimulira prirodnu vodljivost tijela i poboljšava cirkulaciju krvi, ravnotežu tjelesne temperature i opću dobrobit.
  2. Srebro se može boriti protiv štetnih infekcija i bolesti.
  3. Oni koji su skeptični, uzmite u obzir da su istraživači sa Sveučilišta u Southamptonu dokazali da nošenje određene vrste srebrnog prstena može ublažiti neke simptome artritisa u rukama. Prednosti uključuju ne samo pomoć u smanjenju boli, već i sprečavanje hiper ekstenzije u zglobovima prstiju, što je uobičajeno kod onih koji pate od reumatoidnog artritisa.
  4. Mnogi su izvijestili o poboljšanjima u razini energije i ravnoteži u raspoloženju nakon nošenja srebra
  5. Silver ima dokazane rezultate kao snažno antimikrobno sredstvo u borbi protiv infekcija i pomaganju u prevenciji prehlade i gripe, zacjeljivanju rana i još mnogo toga. Srebro također pomaže u unutarnjoj regulaciji i cirkulaciji topline.

Zdravstvene prednosti nošenja zlata:

  1. Zlato je potpuno prirodni mineral koji je netoksičan i ne pokazuje interakcije s drugim lijekovima, a tijelo ga lako podnosi. Štoviše, nema nuspojava nošenja zlata.
  2. Vjeruje se da zlato djeluje opuštajuće.
  3. Koristite zlato za poboljšanje cirkulacije krvi koja zauzvrat regulira protok kisika u svaki dio našeg tijela. To vam pomaže da budete u formi i podalje od bolesti.
  4. Zlato se koristi za regulaciju tjelesnog mehanizma za kontrolu temperature koji nas štiti od vanjskih temperaturnih promjena, a dodatno jača imunitet.
  5. Liječnici su to primijetili, a istraživanje potvrdilo da nošenje zlata na koži može poboljšati i ublažiti simptome reumatoidnog artritisa kod značajnog dijela oboljelih.

Posljednje ažuriranje 21/12/2020

Komentiraj