Koje su zdravstvene prednosti “Mozgalne Viagre” (provigil, modafinil, itd.) I njezini potencijalni nedostaci?Artboard

najprije, jedan od glavnih rizika povezanih sa sivim tržištem modafinila jest činjenica da nije reguliran, postoji velika nedosljednost u pogledu oglašene doze, a ponekad u tabletama ima vrlo malo aktivnog sastojka.

Sve to na stranu,

Prednosti uključuju osjećaj budnosti, privremeni osjećaj opće motivacije, blago podizanje raspoloženja, vid u tunelu (možete se usredotočiti na jednu stvar istodobno, ali multitasking je malo oslabljen, što također uključuje i smetnje), osjećaj samopouzdanja i sigurnosti općenito nekoliko sati.

(Vrlo subjektivno) Mogući negativi uključuju lakše nadraživanje, možete se zanijeti čime god se usredotočite, glavobolja pred kraj poluživota, pogotovo ako nije potrošeno dovoljno vode, mokraća koja miriše na sumpor, ponekad osjećaj niska kako se učinak počinje iscrpljivati, anksioznost, posebno kod većih doza, povećani puls
i krvnog tlaka, nesanica je moguća i ako ste je uzimali prekasno u danu (uglavnom bilo kad iza podneva).

Neutralne nuspojave uključuju gubitak apetita.

To nije čudesan lijek i po meni je jako precijenjen. Ako vam primarni problem nije umor, vjerojatno neće puno učiniti za vas. Ako već niste produktivni i provodite vrijeme odugovlačeći, možda ćete zapravo ustanoviti da to dodatno povećava vaš fokus na same aktivnosti odugovlačenja.

Po mom mišljenju, najveći je rizik da se kupnja modafinila na internetskim tržištima u osnovi ne razlikuje od kupnje ilegalnih lijekova u smislu da nikada ne možete biti sigurni što ste zapravo dobili legitimno i u dozi koja se oglašava.

Pogledajte sljedeću nit Koristi modafinila u odnosu na rizike za više informacija

Posljednje ažuriranje 23/01/2021

Komentiraj