Koje su seksualne koristi od jedenja krastavaca i češnjaka?

Suvremena farmakološka istraživanja smatraju da svježi krastavac sadrži tvar nazvanu propanol dijacid, koja inhibira pretvaranje šećera u masnoću. Stoga se smatra da jedenje krastavaca ima učinak gubitka kilograma. Krastavac također ima posebnu funkciju ljepote. Sok od krastavca koristi se za čišćenje i zaštitu kože ili za usitnjavanje krastavaca za istezanje bora. Najjednostavniji i najjednostavniji način je narezati kriške krastavca na zahvaćeno područje 2-3 puta dnevno. Ova je metoda prikladna za kontrolu pocrnjenja i hrapavosti kože uzrokovanih izlaganjem suncu. Ulje krastavaca koje sadrži krastavac dobro utječe na apsorpciju ultraljubičastih zraka.

Krastavac ima posebne funkcije smanjenja kilograma i kozmetologije, ali ima i funkciju prevencije i liječenja bolesti. U pokusima na životinjama, cucurbit C se nalazi u glavi krastavca, što ima očito antitumorsko djelovanje. Svježi krastavac sadrži vrlo osjetljivu celulozu koja može ubrzati izlučivanje korumpiranih crijevnih tvari i smanjiti funkciju kolesterola u krvi. Stoga bolesnici s pretilošću, visokim kolesterolom i arteriosklerozom često jedu krastavce. Posljednjih godina klinička praksa također je dokazala da loza krastavaca ima dobru funkciju širenja krvnih žila, usporavanja rada srca, snižavanja krvnog tlaka i snižavanja kolesterola; krema od krastavaca djeluje na liječenje grlobolje i grlobolje; lišće krastavaca i vinova loza učinkovito uklanjaju toplinu, vodu, odvlaživanje, klizanje, analgeziju i tako dalje. Koristite krastavac za prevenciju bolesti: 50 grama stare kože krastavca, 2 zdjele vode, odvarite u 1 zdjelu, 2 ~ 3 puta dnevno, kontinuirana uporaba, može izliječiti natečene udove; koristite listove krastavca da se osuše za 6 ~ 10 grama, mogu liječiti proljev, vodom od kože krastavca, mogu liječiti žuticu.

Iako krastavac može biti voće, povrće, ali zbog toga što je vitamina i drugih hranjivih sastojaka manje, nije prikladno jesti ga sami, najbolje je jesti s drugim povrćem i voćem, kako bi se osigurale hranjive tvari potrebne tijelu. Osim toga, sirova hrana mora se prati kako bi se izbjegle crijevne bolesti.

Posljednje ažuriranje 06/12/2020

Komentiraj