Koje su prednosti i nedostaci muškarca?

Budući da su ovdje svi dali samo prednosti, nedostaci su:

1) Muškarci koji su introvertirani ili sramežljivi su sjebani. Unatoč pozivu na ravnopravnost spolova, većina žena očekuje da će tip povući potez. Žena je mogla doslovno sama izaći i ne povući se, a opet privući pažnju muškaraca. Ima daleko više izbora. Ima mogućnost izbora otići do tipa ILI čekati potencijalne prosce. S druge strane, momak koji samo čeka statistički je daleko manje vjerojatno da će na taj način privući ženu. Tako žene imaju više svestranosti u tom pogledu.

2) Niski muškarci su sjebani. Nizak tip ima glavni nedostatak u stjecanju partnera. Žene rijetko odluče izaći s dečkom nižim od sebe. Dovraga, čak i niske žene više vole visoke momke. Također imaju tendenciju zarađivati ​​manje od viših momaka.

3) Statistike i studije pokazuju da je u spoju rasa više faktor za žene nego za muškarce. Sjećam se da sam pročitala anketu u kojoj su žene utvrdile da bi azijski muškarac morao zaraditi 200 tisuća dolara više da bi bio ekvivalent u statusu bijelog muškarca. Statistike također pokazuju da su češći muškarci bijelci koji se vjenčavaju izvan svoje rase. Tako je za bijelce puno lakše pronaći drugove. Za nebijelce imaju puno teži put. Žene rijetko trpe istu vrstu diskriminacije u jednakom stupnju.

4) Još uvijek postoji veći društveni pritisak da muškarac zaradi puno novca ili ima prestiž. Anegdotalno znam popriličan broj žena koje se nikad ne bi udale za nekoga ispod sebe u pogledu statusa.

5) Na muškarce koje žene seksualno ili fizički zlostavljaju gledaju se vrlo različito. Ne odobravam nevjeru Tiger Woodsa, ali Elin Nordgren se izvukla fizičkim zlostavljanjem jer se od muškaraca očekuje da trpe fizičku bol, posebno ako je to žena. Od maloljetnih dječaka koje su iskoristile učiteljice samo se očekuje da uživaju.

6) Žene često mogu ući u prepuni klub i / ili ući besplatno. Muškarci bi mogli biti odbijeni jer klub ne želi previše momaka i / ili ih natjeraju da plate naknadu za pokriće.

7) Jeste li ikad pokušali tražiti najam? Vrlo je rijetko da sam ikad pronašao jedini popis muškaraca, dok postoji puno popisa "preferiranih žena".

8) Kao muškarac, sretno u dobivanju skrbništva nad djecom u razvodu.

Posljednje ažuriranje 11/12/2020

Komentiraj