Koje su nuspojave krema za poboljšanje zadnjice / bokova?

Ovaj odgovor može sadržavati osjetljive slike. Kliknite sliku da biste je odmaglili.

Koje su nuspojave krema za poboljšanje zadnjice / kukova?

Prije svega, moja me znatiželja najbolje iskorištava. Za što želite kremu? Za 'rast' stražnjice? Za 'toniranje stražnjice'? Definirajte mi "poboljšanje" stražnjice.

Ukratko, proizvod od zmijskog ulja poput "kreme za poboljšanje stražnjice" donijet će samo dvije nuspojave, uglavnom frustraciju i isušen novčanik. Neće raditi NIŠTA osim što će vam neko vrijeme zadah lijepo mirisati (s obzirom na to da proizvod lijepo miriše) i dati vam lažnu nadu koliko god dugo bili spremni zadržati se.

Uzmite to od nekoga tko je 6 godina gradio stražnjicu i noge u sobi za utege; NIŠTA nema brzog rješenja (osim poznavanja pravog kirurga i opredjeljenja za to), a tvrtke će plijeniti vašu čežnju da SADA žele rečenicu.

NE DAJ SE BULSHU * T.

🙂

Vežbaonica može učiniti čuda, btw.

Moje osobno prije i poslije. 'Poboljšanje' moje propalice trebalo mi je 6 godina jedenja i dizanja (i praćenja i provođenja istraživanja sportske znanosti i literature). I da, to su provali i strije. Dobrodošli u stvarni svijet.

Toplo preporučujem dobru gluteinsku rutinu ako želite 'poboljšati' svoj plijen. Međutim, 'toniranje' je cijela 'druga put, i prije svega zahtijeva promjenu vaših prehrambenih navika, jer je' toniranje 'stvar smanjenja tjelesne masnoće, a smanjenje masnog tkiva u velikoj je mjeri pitanje kalorija u odnosu na kal. (vježba pomaže, ali istraživanja su pokazala da je najvažnije ono što stavite u usta). Nijedna krema neće vam pružiti brzi popravak, osim ako to nije neka vrsta kreme za omamljivanje koju je primijenio vaš kirurg pre-op. Lol.

Zaključak? KREME ZA POBOLJŠANJE DIJELA, PILURE, OBLOŽCI, ČAJEVI I SL., SU BULLCRAP! Budite oprezni i RAZMISLITE prije nego što date u prevare.

Ako se čini predobro da bi bilo istina, vjerojatno jest.

Posljednje ažuriranje 14/12/2020

Komentiraj