Koje su najbolje tablete za mršavljenje?

FDA je zapravo zabranila tablete za mršavljenje koje su zabranjene jer su izuzetno opasne

Općenito, stimulansi su dobri za mršavljenje. Djeluju povisujući bazalnu brzinu metabolizma i potičući vas na aktivnost. Uz to, obično potiskuju vaš apetit.

Gotovo sve tablete za mršavljenje sada su u osnovi tablete s kofeinom - zeleni čaj, itd. Djeluju na slične metode, a istraživanja koja izoliraju kavu i zeleni čaj kao posebno učinkoviti uglavnom su manjkava. Kofein je jedan od najmanje učinkovitih stimulansa, ali je i nevjerojatno siguran. Kofein može uzrokovati sagorijevanje dodatnih 10 kalorija ... možda.

Kofein vam također može nakratko suzbiti apetit, zbog čega vam preporučuju uzimanje tableta prije jela. MEĐUTIM! Kofein je lijek za koji možete izgraditi toleranciju. Što duže pijete tablete, to će vam trebati više istog učinka. Kad nemate takav učinak u igri, apetit će vam se osvetiti . Jest ćete kao ludi.

Uzimao sam Xenadrine kada su aktivni sastojci efedrin, pseudoefedrin i kofein. Istodobno sam počeo izvoditi kardio satove u teretani i dizati kao lud - vježbao sam po 2 sata dnevno, najmanje. Izgubila sam tonu kilograma i voljela bih misliti da je ksenadrin pomogao, ali stvarnost je takva da je gubitak kilograma više uzrokovao moja loša prehrana i intenzivno vježbanje. Proizvodi koji sadrže efedrin uklonjeni su s tržišta nakon što je nekoliko sportaša, profesionalaca i studenata, umrlo od toplotnih udara dok su ih uzimali. [1] Efedra je preteča amfetamina. Zbog brzine ćete također smršavjeti. Potiskuje vaš apetit i tjera vaše tijelo da pretjera. Završit ćete i poput one obitelji koja je mama ubila tatu bacivši mu bankomat u Breaking Bad.

Postoji još jedan lijek pod nazivom DNP koji je izvorno bio pesticid. Djelovao je prekidajući ATP-CP ciklus vašeg tijela onemogućavajući recikliranje ATP-a s kreatin-fosfatom. Kao rezultat toga, istim biste aktivnostima sagorjeli više nego dvostruko više kalorija. Masnoće bi se topilo iz tijela ljudi i oni bi se konstantno znojili od gubitka topline iz ciklusa limunske kiseline koji radi pretjerano u vašim stanicama. Obično, ako bi ga netko uzimao dulje od 7 dana, umro bi. [2]

Alli je FDA odobrila tabletu za mršavljenje koja sprečava vaša crijeva da apsorbiraju masnoću. Pokazalo se da je nešto otprilike 3% učinkovitije od same prehrane i vježbanja (što znači da još uvijek trebate dijeti i vježbati da bi bilo učinkovito). Primarna nuspojava je da ako jedete Bilo koji masnoće, imat ćete labav, nekontroliran, masni proljev. [3]


Općenito govoreći, ne postoji čarobna tableta koja djeluje i jest sigurna. Postoje tablete za koje se pokazalo da su učinkovite i koje na kraju prilično redovito ubijaju korisnika.

Čak i učinkovite tablete zahtijevaju dijetu i vježbanje. Ne trošite novac i isprobajte svaki prečac. Učini to kako treba.

Promijenite prehranu, jedite manje. Vježbajte. Vježbajte kako biste bili u formi i zdravi, a ne toliko za mršavljenje.

Jedite hranu, ne previše, uglavnom biljke.

fusnote

[1] Steve Bechler - Wikipedia[2] Pakao: Moj tjedan na DNP-u | T nacija[3] Alli tablete za mršavljenje: Djeluje li? - Klinika Mayo

Posljednje ažuriranje 29/11/2020

Komentiraj