Koje bilje imaju anafrodizijačka svojstva?

Ovo je vjerojatno najneobičnije pitanje na koje sam naišao!

Prvo, pogledajmo uobičajena svojstva afrodizijaka (koja djeluju):

- za muško poboljšanje, visoko u cinku

- potiče proizvodnju testosterona i / ili androgena

- povećava lagan protok krvi

Biljke poput palmette, vitexa i crnog kohoša antiandrogene su, dok soja sadrži fitoestrogene koji mogu nadvladati hormone koji pojačavaju seks. Ipak, općenito ne preporučujem soju ni za što. Previše problema.

Očito ne želite usporiti protok krvi ili se zezati s mineralnom ravnotežom vašeg tijela. Doista ne želite ometati ni hormone jer su u tako osjetljivoj ravnoteži, zbog čega obično preporučujem da se pogledaju drugi čimbenici kako bi se ispravila neravnoteža.

Ako osoba pati od hiperseksualnosti, tada su uključeni razni čimbenici. Psihološki, hormonalni, čak i genetski. Osobe s MAOA genom niske aktivnosti mogu biti hiperseksualne jer to ide ruku pod ruku s ostalim tendencijama visokog rizika.

Također možete pogledati neurotransmitere. 95% serotoninskih receptora nalazi se u vašem GI traktu, što znači da su prehrambeni odabiri presudni za zdravlje vašeg mozga. Zbog toga su stvari poput GAPS protokola tako učinkovite u liječenju mnoštva mentalnih poremećaja. Hiperseksualnost je mentalni poremećaj, a osim situacijske uzročnosti koja se može liječiti terapijom razgovora, GAPS je lijepo rješenje za ispravljanje neravnoteže u tijelu.

Sretno.

Posljednje ažuriranje 20/01/2021

Komentiraj