Koja je svrha torbice u muškom donjem rublju?

Iz → Kakva je stvar s torbicama u muškom donjem rublju?

„Torbice pružaju brojne prednosti i vrlo malo nedostataka. Bez obzira na dizajn, svi oni pružaju određenu mjeru dizanja koja, ovisno o vašoj veličini (mislim na veličinu kurca, a ne na veličini tijela), može imati blagi do znatan učinak poboljšanja. Pod tim mislim da uzimaju ono s čime ste se rodili i podižu ga gore i naprijed čineći vaš paket vidljivijim slučajnom gledatelju koji slučajno pogleda vaše međunožje. To ne znači da će izgledati kao da ste nataknuli dva grejpa i bananu na hlače, ali učinit će malo vidljivijim da doista imate kurac.

„Na to utječe i stil hlača koje nosite, a labavije (poput trenirki) sasvim će očito očitovati što se njišete tamo dolje, dok će haljinice ili traperice najvjerojatnije malo više sakriti ispupčenje, ali i dalje biti vidljiv. Glavna prednost je udobnost, jednostavna i jednostavna.

„Vrijeme je da izbacite djedove uske bijele i uđete u neko novo donje rublje. Jedino što većina 'staromodnog' muškog donjeg rublja stvarno postiže jest pružanje sloja tkanine između vas i vaših hlača, i to je sve, a labavi bokseri na kraju se skupe i na kraju izgledate i osjećate se kao da nosite pelenu. U loše dizajniranom donjem rublju ili se zgnječite u njega s osovinom prislonjenom na donji dio trbuha, a loptice zalijepljene za unutarnju stranu bedara, gurnute prema trbuhu i cijeli dan namještate znojni kurac pokušavajući biti ugodniji ili plutajući okolo i nikad vam uopće nije ugodno.

„Većina vrećica se pobrine za to, kada obučete donje rublje, kurac uđe u torbicu koja vas okružuje i podupire, sprečavajući vas da mljackate uz noge i pružajući zatvorenije područje za vaš penis i lopte za život tijekom dana . Većina također pruža korist za odvođenje vlage koja sprječava da postanete previše znojni i ljepljivi, što također dodaje udobnost. Dopuštanje prirodnijeg vješanja još je jedan razlog za torbicu.

„Kad stojite goli, možete vidjeti kako se prirodno objesite, zdesna ili lijevo ili ravno, to ovisi i varira od čovjeka do čovjeka. To samo omogućuje prirodniji osjećaj dok ih nosite. Ako ste prilično aktivni i krećete se puno, vrećica će lijepo držati i držati vaše dječake i spriječiti ih da se previše naletaju - zvuči glupo, ali ako razmišljate o tome koliko se znojno osjećate ili ako stalno trebate guliti kurac sa bedara, tada se ne koncentrirate onoliko koliko biste mogli biti na bilo kojoj aktivnosti ili poslu koji u tom trenutku možete raditi.

„Suprotno tome, ako puno vremena provodite sjedeći ili stojeći u jednom položaju, tada su prilično česti slučajevi da se vaši dječaci postepeno smiruju, obično niz jednu ili drugu nogu zbog čega vam postaje sve neugodnije dok ne budete trebali dobiti svoj ruke tamo i vratite sve tamo gdje trebaju biti, a ako se drže sigurno u udobnoj torbici, malo je vjerojatno da će se dogoditi.

“Posljednja korist koju ću spomenuti je da oni obično izgledaju i bolje. Ako se slučajno nađete u situaciji u kojoj ste vi (i možda jedan ili više drugih) u donjem rublju, gotovo mogu garantirati da ćete u novom donjem rublju izgledati malo seksi. Ako to donje rublje ima vrećicu za prikaz vaše imovine, još bolje.

„Može se proći i neko navikavanje, pogotovo ako ste cijeli život proveli do ovog trenutka samo se zamotavši u par uskih bjelina i prilagođavajući se svom danu, a da budem potpuno iskren, neće se svatko prilagoditi vrećici donje rublje. Jednom sam ih opisao i radeći za muškarce ono što je Wonderbra učinio za žene, znate cijelu lift i odvojenu stvar, osim bez odvojenog - s druge strane torbica će vam odvojiti jaja od bedara, pa možda to još uvijek vrijedi. Potičem ih da isprobate. "

Posljednje ažuriranje 13/01/2021

Komentiraj